HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Win7 32 Bit Şuanda Çalışmakta Olan uber hack Anlatımı Yapıcam..
Hile Fixlenmiştir.Konuya Yorum Yazanlar +Rep verenler ve Teşekkür edenlere Ben teşekkür ederim. RosicKy38'
Link Kırık Sorunu Olmasın Diye TAMI TAMINA 7 AYRI LİNK VERİCEM. Bu konu sabitlenirse sevinirim.
Sadece Win7 32 Bitte Çalışır AYRICA : Oyunda Uçarken ateş ettiğinizde,Hile tespit edildi,Kurallara Göre cezalandırılacaksınız. Diye yazı çıkıyor. Fakat hesaba bişey olmuyor. Win Xp Kullanmaya Calısırsanız Ban atar.
Anlatım ( Videodada Var Ama Yazılıda Anlatıym Nolur N'olmaz)
Linklere Geçiyorum.
İndirme Linkleri Hile Fixlenmiştir.Konuya Yorum Yazanlar +Rep verenler ve Teşekkür edenlere Ben teşekkür ederim. RosicKy38'
VirüsTotal Hile Fixlenmiştir.Konuya Yorum Yazanlar +Rep verenler ve Teşekkür edenlere Ben teşekkür ederim. RosicKy38'
Videomuz : Hile Fixlenmiştir.Konuya Yorum Yazanlar +Rep verenler ve Teşekkür edenlere Ben teşekkür ederim. RosicKy38'
Hile Fixlenmiştir.Konuya Yorum Yazanlar +Rep verenler ve Teşekkür edenlere Ben teşekkür ederim. RosicKy38'
Link Kırık Sorunu Olmasın Diye TAMI TAMINA 7 AYRI LİNK VERİCEM. Bu konu sabitlenirse sevinirim.
Sadece Win7 32 Bitte Çalışır AYRICA : Oyunda Uçarken ateş ettiğinizde,Hile tespit edildi,Kurallara Göre cezalandırılacaksınız. Diye yazı çıkıyor. Fakat hesaba bişey olmuyor. Win Xp Kullanmaya Calısırsanız Ban atar.
Anlatım ( Videodada Var Ama Yazılıda Anlatıym Nolur N'olmaz)
[*]İlk önce Dosyayı rardan çıkarın.
[*]Sonra dosyanın içindeki " Hacked Injector " Dosyasını Yönetici Olarak Çalıştırın.
[*]Çalıştırdıktan Sonra siyahlı Bi ekran gelicektir.
[*]O gelen ekranın kapanmasını Bekleyin.
[*]Kapanır Kapanmaz Çok hızlı bi şekilde Wolfteama girin.
[*]Wolfteama Girince " Oyunu Baslat " Dediğimizde Hata vericek.Tamam Diyip geçiyoruz.
[*]2. Hatayada Tamam diyoruz.
[*]Oyun açılınca kamp seçme yerinde Aşağı alıyoruz.
[*]Gerekli Ayarları ve İstediğiniz Tusları ayarlıyarak oyuna dönün.
[*]Ve Hilemiz Tamamlanmısdır. Videoyu İzlemek İsteyenler Yine İzleyebilr.
Linklere Geçiyorum.
İndirme Linkleri Hile Fixlenmiştir.Konuya Yorum Yazanlar +Rep verenler ve Teşekkür edenlere Ben teşekkür ederim. RosicKy38'
VirüsTotal Hile Fixlenmiştir.Konuya Yorum Yazanlar +Rep verenler ve Teşekkür edenlere Ben teşekkür ederim. RosicKy38'
Videomuz : Hile Fixlenmiştir.Konuya Yorum Yazanlar +Rep verenler ve Teşekkür edenlere Ben teşekkür ederim. RosicKy38'
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)