HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Mesela ben başlangıcı yazıcağım siz devam ettireceksiniz 
Başlıyorum:
Yusuf yolda giderken yerde bir kitap gördü. Çiçeklerin altında, kahverengi bir kitap. Gözle zor seçiliyordu. Eline aldı ve biraz temizledi. Eve gidince kitabın kapağını açtı birde ne görsün...

Başlıyorum:
Yusuf yolda giderken yerde bir kitap gördü. Çiçeklerin altında, kahverengi bir kitap. Gözle zor seçiliyordu. Eline aldı ve biraz temizledi. Eve gidince kitabın kapağını açtı birde ne görsün...
Kitap kitap degilde meğersem abajurmüş
abajuru aldı ve gece lambasının abajuruyle değiştirdi
ve gece çoktan olmuştu ...
abajuru aldı ve gece lambasının abajuruyle değiştirdi
ve gece çoktan olmuştu ...abajur ne alaka :m08::m08::m08:
gece çoktan olmuştu...
Yatağına yatıp abajuru kapatmak için düğmesine bastı. Yatağına uzandı ve yorganı üstüne çekti. Gözlerini kapatıp uyumaya hazırlanacakken hafiften bir ışık belirmeye başladı. Korkuyla arkasına baktı. Abajur'un ışığı tekrar açılıyordu
. Sonra abajurun üstünde karadelik görünümlü bir portal belirdi. Gitgide büyüyordu. Sonra Yusuf'u birden içine çekti...
gece çoktan olmuştu...
Yatağına yatıp abajuru kapatmak için düğmesine bastı. Yatağına uzandı ve yorganı üstüne çekti. Gözlerini kapatıp uyumaya hazırlanacakken hafiften bir ışık belirmeye başladı. Korkuyla arkasına baktı. Abajur'un ışığı tekrar açılıyordu
. Sonra abajurun üstünde karadelik görünümlü bir portal belirdi. Gitgide büyüyordu. Sonra Yusuf'u birden içine çekti...Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)