- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
kaç senelik konuya msj atıyosun msj kasmak icin baska yerler dene yıllanmıs konuları acıga cıkarmaAbartmayın Adam Mmomt2 Takımda Çalışan Yetkili 5 Editle 100 k Yapıyorsa bu adaletin en adi oldugunu gösterir admınlerde yetkililerde kendine ait özel item 130 levelden sonra exp yapması ben şahsen adaletli bulmuyorum değil 100 k 200 k da yapsa hakkıyla yapılan şey başırıdır bilmiyorum kendisine nası yedirebiliyor bilemem. fakat ben hakkımla adaletli yaptıgım şeyi herşeyi içim rahat etmez kendımıde KANDIRMAM.
tamam 100 km yapmıştır YETMEZ derki 100 km yapmamdakı herşey bunlar O ZAMAN GELİRİM PAŞA PAŞA TEBRIK EDERİM 100 k hp 5 editle yaptım demek yetmiyor ki zaten tahminim sonuçda mmomt2 yetkili bir kişi admın kım bilir kaç yapar)) neyse backtoback gelirsekde büüyk ihtimal özel yetkısını kullanarakdan yapmıştır.

)) neyse backtoback gelirsekde büüyk ihtimal özel yetkısını kullanarakdan yapmıştır.