onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

WeLeT0606 Veda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan temple123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

temple123

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 9 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Abiler Benim Durum Aynı Bu Konudaki Gibi http://www.turkmmo.com/oyuna-veda/1559703-idissdissi-oyuna-veda.html

asla yalan söylemiyorum..bnde yazın başında mmoda edit almak için fix bayan kuaförü diye bir yerde işe girdim ordaki abi 140 lira aylık verdi..ilk aylığımı aldım eve gldm..anneme verdim parayı bana sadece 40 lira verdi bahşişlerden 10 lira ekledim...bankaya gittim...2 edit aldım oyunda...sonra edit baron ve turkuaz vardı...adam barona 4 iç item 1 zehir verdi tks ettim...turkuaz tksla satılır dedim..adam 1 edit çelik 1 kask verdi bnde verdim..7 edit oldum...sonra mahaledeki abim TR anatolia gel itemleri tks yap dedi...bende metin2 fan sayfalardan bi abi buldum..tks yaptık çarı verdi..bnde editleri...6 gün gçti çarın şifreyi değiştirdi...Saatlerce Ağladım...sonra annem cüzdanımda banka fişini bulmuş...gösterdi bnde anlattım çalındı deyince..en az 1,5 saat dayak yedim...bunu yazarken şimdi arkadaşımın evindeyim...yüzüm mosmor bi şekilde duruyorum...babam saolsun kolumu döve döve hareket edemez oldum...şimdi ben söylüyorum arkadaşım yazıyor...herkese elvada abiler...oyunda kime pm attıysam yardımcı olsu yüksel lvl olmalarına rağmen herkesden allah razı olsun...editlerimi alan kişi...allah belanı versin..o editlerin parası cebinden çıksın inşallah..

ELVEDA MMOMT2..
ELVEDA HarryPotter
ELVEDA g30n
ELVEDA 06AkDeReLi
ELVEDA MehmetDogan2
ELVEDA ARONFELLER
ELVEDA HERKESE...

ŞİMDİ BANA İNANMAYACAK OLANLAR VAR AMA SON SÖZ'ÜM İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN ÇOK KÖTÜYÜM İNANDIRMAK ZORUNDA DEĞİLİM.KENDİNİZE İYİ BAKIN SAYIN GM'ler VE OYUNCULAR ELVEDAAAAA :mad:

Reelde Başarılar Geçmiş Olsun.s

06AkDeReLi bnm çarım ama bnmle değil ark.ye pm atmışsın..Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu...

Gerçekten Paylaştığın dier konu ve bu içimi cız etti. :(

Öyle Kişiler Varki Edit Çalıyolar Be TR Çarını Vermiyorlar :((

Saol Abi Az Yardım Etmedin..Edit Almadan..+9 Çelik +9Peri +9 Parti 175M Para..İç İtemler +9 .s

Çok Sağol :(

reelda basarılar :( gecmıs olsun

Saol Krdş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri