OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Tera online private server!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adal47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar biliyorsunuzki tera online EU p2p olacak ve çıkması zaman alacak gibi ben oyunu begendim oynamak istiyorum diyorsanız hangame resmi sitesinden oyun clientini indireceksiniz güncellemesini yapacaksınız ve oyuna gireceksiniz.

Private server şuan online client boyutu torrent olarak 21.8gb denemek isteyenlere tavsiye ederim.

web:

Clinet Download Torrent:

Torrent programını burdan indirebilirsiniz:

başka private serverlarda var oyun dosyasını indirdinizmi degişik privateleri deniyebilirsiniz.

Google çeviri:
Download Teras Müşteri
İndir Teras Müşteri

uor sunucu üzerinde oynamak istiyorsanız, tera Kore istemci son sürümünü karşıdan yüklemeniz gerekir , resmi teras sitesinden indirebilirsiniz Veya torrent tracker montajı kılavuzu : Birincisi, istemci ve bizim başlatıcısı dowload . Oyun klasörünün içine başlatıcısı koyun. İkincisi, açık TERA_invoker.exe. Şimdi, bir teras resmi başlatıcısı görebilirsiniz ve istemci güncelleştirmesi başlar. Sadece bekleyin güncelleme bitirmek olduğunu, açık * version.ini * * CDSIP = blablabla satırı bulun *. Ile değiştirin * CDSIP = 193.169.87.245 * ve kaydedin. Now), bizim başlatıcısı açık oturum ve oyun =

OrJin:
Download Teras Client
Download Teras Client

If you want to play on uor server, you must download a last version of Korean client of tera

You can download it from official teras site, Or from torrent-tracker

Instalation guide:
First, dowload the client and our launcher. Put launcher into game folder.
Second, open TERA_invoker.exe. Now, you may see a teras official launcher, and it start to update your client. Just wait.
When update is finish, open *version.ini* and find line *CDSIP=blablabla*. Replace it with *CDSIP=193.169.87.245* and save it.
Now open our launcher, sign in and play =)

burda söyle diyor

Client update olduktan sonra oyun kurulu oldugu klasöre gidin *version.ini not defteri ile açın *CDSIP* satırını bulup karşısına 193.169.87.245 yazın

öRnek:CDSIP=193.169.87.245 Yazıp kaydedin ver oyuna giriş yapın

bu kadar basit yapamayan olursa konu altına yazssın ben yardımcı olurum.

Keyifli oyunlar!!

Buda başka bir private tera online sizde kurulu ise bunuda deniyebilirsiniz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri