kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Şeytanın Katakombu Hikâyesi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan cogicon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 297
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Şeytanın Katakombu'nu ziyaret et

Bir an Azrail'i yok ettiğini zannediyorsun fakat Şeytanın Katakombu'na girince birden üşümeye başlıyorsun. Yeraltında halâ ölümün hükmettiğini hemen hissediyorsun. Her attığın adımda lanetlilerin çığlıklarını duyuyorsun. Öfkeli bir şekilde kılıcını havaya kaldırarak, "Azrail'i bir kere yendim, bir daha yenerim" diye haykırıyorsun!

Geçmiş

Azrailin İntikamı
Günün birinde, bozgun tanrısı Beran Setaou'nun sağ kolu olan Azrail görevini yerine getirmek üzere, yaratılış tanrıçası Bahar-Taraji'ın verdiği ve koruma tanrısı Baljit-Elvedin'in korumaya çalıştığı bir canı alıyor. Bunun üzerine kardeş tanrıların aralarında kavga çıkıyor ve Beran-Setaous kovuluyor. Bu halde bile Azrail ona sadık kalmaya devam ediyor.
Kapkaranlık bir yeraltı zindanında yaşayan tanrısına halâ birçok kurban getiriyor. Acı çeken bu ruhların çığlıkları ebedi karanlıkta akıl almaz bir dehşetle yankılanıyor.
Burası Şeytanın Katakombu.
Üç krallığın kahramanları, şeytan kulesinde gerçekleşen büyük muharebede tüyler ürpertici bir şekilde kükreyerek karşılarına dikilen Azrail'i yendiklerini zannediyor. Lâkin ölümün ta kendisini ebediyen kim yenebilir ki? Azrail karanlık gücüyle yeni lejyonlar topluyor. Lanetlilerin ruhlarından beslenirken de intikam almak için ant içiyor.
Savaşçılar kılıçlarına yapışan kanı silmeye fırsat bulamadan, yeraltından bir uğuldama kopuyor. Sonra bu uğuldama kulakları çınlatan bir gürlemeye dönüşüyor. Dövüşerek tüm engelleri aşan savaşçılar dışarı koşuyor ve tüyler ürpertici bir durumla karşı karşıya geliyor: yer yarılıyor ve içinden acı çeken ruhların çığlıkları eşliğinde alev ve kara dumanlar çıkıyor.
Şeytanın Katakombu işte şimdi korkunç yüzünü gösteriyor. Yeryüzüne sonuna kadar açılan kapılardan karanlığın orduları akın ediyor...

Bu da Sanırım BOSS'umuz olacak yeni AZRAİL

2e0bcf0c5c1804e51937e8b6b8b5a4.jpg
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst