Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
bizim köpek kendini yalıyor tüylerini yemeye calısıyor nedendir
hazır veterinerlik okuyan birini bulduk sormamak olmaz![]()
Osman bey müşterilere hitap etmemiştir bence.
Yaz tatillerinde okulların tatil olmasını fırsat bilen - lise çağındaki öğrencilerin geçici olarak açtıkları 3 aylık sitelere / firmalara sitem ediyor.
Bence oldukça haklı. 3 aylık kazanç yapmak uğruna yok pahasına fiyatlarla satış yapmaya çalışarak hem müşterilerin bu sektöre bakışını etkiliyorlar hemde kötü hizmet vererek bizim gibi firmalara ön yargılı davranmalarına sebep oluyorlar.
Siz osman beyi yanlış anladınız sanırım.
Ayrıca optimus senin bu şekilde yaptığın hitap şeklini daha öncede görmüştüm. Kendine saygı göster Hiç kimseyle bu şekilde konuşamazsın. Kendine saygın yoksa dahi temsil ettiğin o firmaya saygı göster. Eğer onuda yapamıyorsan en azından bırakta bizim sana duyduğumuz saygı azalmasın.
Osman bey müşterilere hitap etmemiştir bence.
Yaz tatillerinde okulların tatil olmasını fırsat bilen - lise çağındaki öğrencilerin geçici olarak açtıkları 3 aylık sitelere / firmalara sitem ediyor.
Bence oldukça haklı. 3 aylık kazanç yapmak uğruna yok pahasına fiyatlarla satış yapmaya çalışarak hem müşterilerin bu sektöre bakışını etkiliyorlar hemde kötü hizmet vererek bizim gibi firmalara ön yargılı davranmalarına sebep oluyorlar.
Siz osman beyi yanlış anladınız sanırım.
Ayrıca optimus senin bu şekilde yaptığın hitap şeklini daha öncede görmüştüm. Kendine saygı göster Hiç kimseyle bu şekilde konuşamazsın. Kendine saygın yoksa dahi temsil ettiğin o firmaya saygı göster. Eğer onuda yapamıyorsan en azından bırakta bizim sana duyduğumuz saygı azalmasın.
Ben konuyla alakalı birşey söylemedim canım kardeşim? Ortada gerçek bir av köpeği ve sorunu var arkadaş veterinermiş merak ettim sordum ?
//
Son düzenleme:
anlıyorum sizleri insanları bu kadar küçük görmeniz nasıl bir yerde oldğunuzu gösteriyor.Madem beğenmiyorsunuz müşterilerinizi neden hep kampanya var deyip duruyorsunuz bunu sadece ufak firmalar değil büyüklerde yapıyor hergün takip ediyorum bu bölümü gelmişsiniz liseli yada orta okullu çocuklara laf ediyorsunuz bu metin2 sektörü tamamen oın harçlıklarıyla işliyor bilmem bunun farkındamısınız onlar biriktirip bizden edit alıyor biz biriktirip şirkete veriyoruz şirket biriktirip data centera veriyor bu çarkın en alt kısmındaki kişilere tostcuk diyorsun ayıp gerçekten bazılarıda kalkmış benm mesleğimle uğraşıyor beklerim fakültemizin hastanesi 7/24 hizmet veriyor getirin av köpeğinizi hocalarımız baksınlar hayvanı bir veteriner hekime götürecek kadar da aciz değilsinizdir heralde..
ah bide bunuda söylemeden geçemicem bizim fakülte gerçekten 7/24 hizmet veriyor
lafta değil yani..anlayan anladı
iyi forumlar herkese
lafta değil yani..anlayan anladı
iyi forumlar herkese- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)