kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Bugün ne Güzel Bir gün :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zhallan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Tüm tostcular artık okullarında,
Bugün çok güzel bir gün,
Sırf içimdeki mutluluk ve heyacandan ötürü bu konuyu açıyorum :)
Olması gereken oldu ve 19.09.2011 Tarihinde tüm Lamer ve tostçu gençlik okullarına dağıldı,
Bir sonraki yaz sezonu bekliyoruz,
Madur olanlar geçmiş olsun dileklerimi iletirim.

Kurduğu firmacık'ı devrediceklerin bana ulaşmasını rica ederim :rolleyes:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Alaycı konuşman hiç hoşuma gitmedi 2. si ben üniversite 6 yıllık fakültede 4. sınıf öğrencisyim karşındaki herkesi çocuk gibi görüyorsan psikolojik sorunların başlamış demektir.3. sü o çocuklar olmasa siz burda bir tne dahi server satamazsınız görüyoruz hergün 15 tl 20tl 25 tl konularını kendi müşterilerinize hakaret ediyorsunuz yazık gerçekten...
Alaycı konuşman hiç hoşuma gitmedi 2. si ben üniversite 6 yıllık fakültede 4. sınıf öğrencisyim karşındaki herkesi çocuk gibi görüyorsan psikolojik sorunların başlamış demektir.3. sü o çocuklar olmasa siz burda bir tne dahi server satamazsınız görüyoruz hergün 15 tl 20tl 25 tl konularını kendi müşterilerinize hakaret ediyorsunuz yazık gerçekten...

o çocuk dedigin insanların ekmegini yiyorsun , ki böyle havalı tavırların kime ? Kaç kuruşluk adamsın ? 50 tl vereyimde sus ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri