HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İlk Öncelikle Merhabalar
Eger Yapacak varsaydı bir istegim olacaktı ,
İmzam bu ;
Benim istegim şu olacaktı , yazı stili size kalmış , renkler sarı ve lacivert " TURKMMO'nun EN BÜYÜK FENERBAHÇE SOSYAL GRUBU TIKLA , KATILAN HERKEZE + REP " yazısı yazacak arka planda resimde olabilir resim size kalmış ama örnek olarak ben bir kaç resim vereyim ;
böyle bir resim olabilir , yapacaklara çok teşekkür ederim şimdiden...
Ben Paintten Kendin Hazırladım ama biraz böyle renkli efektli olursa daha güzel olucagına inanıyorum
Eger Yapacak varsaydı bir istegim olacaktı ,
İmzam bu ;
Benim istegim şu olacaktı , yazı stili size kalmış , renkler sarı ve lacivert " TURKMMO'nun EN BÜYÜK FENERBAHÇE SOSYAL GRUBU TIKLA , KATILAN HERKEZE + REP " yazısı yazacak arka planda resimde olabilir resim size kalmış ama örnek olarak ben bir kaç resim vereyim ;
böyle bir resim olabilir , yapacaklara çok teşekkür ederim şimdiden...
Ben Paintten Kendin Hazırladım ama biraz böyle renkli efektli olursa daha güzel olucagına inanıyorum
Son düzenleme:
http://www.turkmmo.com/imza-logo-userbar-avatar-vb-calismalariniz/199721-kenjinin-grafi-yeri.html buradan isteyebilirsin konu kilit.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)