**F1 No Reload**
**F2 No Change Delay**
**F3 No Spread**
**F4 Shot Gun Spread**
**F5 No Weapon Weight**
**F6 Mini Speed Hack**
-----------------------------------------------------
**BYPASSIN Rar Şifresi turkmmo**
--------------------------------
Anlatım
Hacki çalıştırmak için ilk önce dosyaları arşivden çıkarın sonra arşivden çıkardığınız TurkJectx7 adlı dosyayı açın.Neye injecte edilecek yerine crossfire.exe yazın.Sonra yukle butonuna basın arşivi nereye çıkarttıysanız orayı bulun Hacker.dll adlı dosyası seçin.Adım 1 : Xtrap Bypass'ı CrossFire klasorune atın.
Adım 2 : Xtrap Bypass'ı açın
Adım 3 : Pachter'ın yüklenmesini bekleyin
Adım 4 : Server ve channel listesinde hızlı hızlı 5 kere girip çıkın. Sonra server seçme yerinde 30 saniye bekleyin, bi servere girin geri çıkın yine 30 saniye bekleyin, bir servere girin çıkın yine 30 saniye bekleyin ve keyfinize bakın. (Eğer hızlı hızlı girip çıkarken hata alırsanız direkt girişte 30 saniye bekleyerek baslayın)
(Alıntıdır)
Not:Anlatım ve VirusTotal taraması ve upload bana aittir geri kalanı alıntıdır.Hacklerin çalışması için virüsler gereklidir.Bu hack orkunkas
arkadaşımız tarafından verilmişti ama bu konu daha detaylı.
:ka24::ka24::l03::l03::l04::l04:
**F2 No Change Delay**
**F3 No Spread**
**F4 Shot Gun Spread**
**F5 No Weapon Weight**
**F6 Mini Speed Hack**
-----------------------------------------------------
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
**BYPASSIN Rar Şifresi turkmmo**
--------------------------------
Anlatım
Hacki çalıştırmak için ilk önce dosyaları arşivden çıkarın sonra arşivden çıkardığınız TurkJectx7 adlı dosyayı açın.Neye injecte edilecek yerine crossfire.exe yazın.Sonra yukle butonuna basın arşivi nereye çıkarttıysanız orayı bulun Hacker.dll adlı dosyası seçin.Adım 1 : Xtrap Bypass'ı CrossFire klasorune atın.
Adım 2 : Xtrap Bypass'ı açın
Adım 3 : Pachter'ın yüklenmesini bekleyin
Adım 4 : Server ve channel listesinde hızlı hızlı 5 kere girip çıkın. Sonra server seçme yerinde 30 saniye bekleyin, bi servere girin geri çıkın yine 30 saniye bekleyin, bir servere girin çıkın yine 30 saniye bekleyin ve keyfinize bakın. (Eğer hızlı hızlı girip çıkarken hata alırsanız direkt girişte 30 saniye bekleyerek baslayın)
(Alıntıdır)
Not:Anlatım ve VirusTotal taraması ve upload bana aittir geri kalanı alıntıdır.Hacklerin çalışması için virüsler gereklidir.Bu hack orkunkas
arkadaşımız tarafından verilmişti ama bu konu daha detaylı.
:ka24::ka24::l03::l03::l04::l04:
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)