Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

CixMt2 yeni vps Server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amcık123456
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 939

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar:
Bircok pvp oyunuorz.cogu bagimda weya kapanio.bn 3 gundur oyunuorm cok ii bi pvp.65 silahlari we 61 zirhlari kalkanlari 41 kasklari npclerde.uzatmadan linke gecelim
http://cixmt2.com/
evt.Siralamaya bakarsaniz su an saat 17.15 oyun bakimda ama en fazla 30 dk nse siralamaya bakarsaniz bni gorursunuz :D . 2 gmden sonra 1.ci siraydayim. CgN adim . Sari bayrakta car acarsaniz oyunla ilgili yardim edebilirim.Ama kasamam.Çünkü biliorsunuzki siralamaya oynuorm :D .1incilik icin.

Sari Bayrak CgN

++++rep diil sadece tesekkür.He bu arada gmnin bna werdigi bilgiye gore uyelik yarin acilacak

16.02.2010/17.15

kardes acılırsa kesın qelıcem oyun ıle ılgılı bıraz daha acıklama yaparmısın nasıl yuklendıgı ıle ılgılı

regia knk server1incisi oldm :D . Walla bilmiorm knk.He bu arada dier arkadas.Oyunun packini indirceksn Sonra dier pvpler gibi packsiz mt2 klasorunun icine atcaksin.Suanda server ofline ama acilcak sadece bi yarim saatlik bakm war .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri