R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Dolunay Bilişim - Optimus Dizayn

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ateskrali046
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Hangisini tercih edersin ?

• OptimusDizayn

• DolunayBilişim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Hangisini tercih edersiniz ?
Nasıl Bilirsiniz İki şirketi de ?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Ben bizi öneriririm :ka19:

Şaka yapıyorum tabiiki ekmek yemek hakkımız değil , ben her iki firmanında samimiyetine inanıyorum fakat Optimusun en azından bilindik bir ofisi var , Dolunay bilişimin ise batu_14 gibi bir yöneticisi :m08:

Bilindik bir ofis, oda güzel kaç defa gidip misafirleri olduğunuzu merak ediyorum şimdi. :)

Dolunay bilişim'i akshost'u kapatıyoruz diye yeni açtım geçtiğimiz ay'n 25'nde ve Allah kısmet ederse yakın zamanda açıcam kendi ofisimi, fakat şunu unutmayın biz manav yada kasap değiliz ki ofis, tezgah şartımız zorunluluğumuz olsun ben herhangi bir yer üzerindende faturamı keser kdv'mi öderim kimsede bana niye ofisin yok diyemez. Çünkü ben zaten konuya gerekli alakayı gösterip üzerime düşeni yerine getiriyorumdur ofis konusu ancak bir prensip meselesidir.
Ben bizi öneriririm :ka19:

Şaka yapıyorum tabiiki ekmek yemek hakkımız değil , ben her iki firmanında samimiyetine inanıyorum fakat Optimusun en azından bilindik bir ofisi var , Dolunay bilişimin ise batu_14 gibi bir yöneticisi :m08:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri