diyorsunuz ki sattıgınız kişiler dolandırıcı ben kimim nasıl biri oldugunu nerden bilecem siz venüste edit sattıgınız kişilerin nasıl insanlar oldugunu sorguluyormusunuz hayır sorgulamıyorsunuz. çarımda 320t para vardı dogrudur bu paralraların nerden geldiğide malumdur HİP0KRAT 100 t den sattım satma sebebine gelince lwl sınırı 254 olrak yazılıyordu ben 130 sınırına geldiğimde hiç bir yerde exp gelmiyordu çarım büyülü siah olarak kaldı halbuki ben o çarı karabüyü yapmak istiyordum . itemlerimi alıp çarı boş olarak devrettim diger çara gelince onuda 80t den sattım ve 110 lwl di . diger t konusuna gelince +9 c turkumu 80t den ki kime soruyosam o fiyatı diyordu ve 7 efsunlu itemlerimi de 10 ar t den sattım yine piyasa fiyatları neyse o fiyata sattım . benim haksız hiç bir kazancım olmadı şimdiye kadar ama sizin yazdıklarınız kendinizle çelişmenize vesile oluyor avukat arkadaşımlada konuştum tamamen haklı gerekçelerin var diyor. ben bir psikolog olarak hayatım boyunca haksızlığa asla mahal vermedim. çarımın açılmaması durumunda tüm hukuki yollara baş vuracagım.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Adresinden Ban Hakkında İtiraz Bölümnden Ticket Atınız.Burada Yazdığınız Dikkate Alınmaz.
Bu Arkdaşın Kaçıncı Konusu Tickete'de ticket atmıştı yanlış hatırlamıyor isem.
Adminde Forumdan Cevap Vermışti.Adam Belki Haklı Olabilir ama Gerçekten Detaylı bi İnceleme gerekiyor
Wedat mod olamazsın boşuna yaLakalık yapmaya çalışma
Seninde Hack itemLerin haLa unutuLmuş değil ondan miLLete dürüstLük tasLama
DetayLı inceLemeye aLınırSa Forumda Mod oLan oyunda Çarı Olan herkes ban yer
ÇiğdemTM karakteri dahi Kenji den aldığı itemleri KaRaVaNa çarından yere attırarak aldı heralde ki Ticaret Log larında çıkmasın diye
O yuzden Haksız kazanç diyenler önce kendi yedikleri Haksız kazançlara baksınlar sonra Player lere haksız kazanç desinler. Boş boş Ellerinden alınan Grafikerler için playerlere çatmasınlar 
Seninde Hack itemLerin haLa unutuLmuş değil ondan miLLete dürüstLük tasLama
DetayLı inceLemeye aLınırSa Forumda Mod oLan oyunda Çarı Olan herkes ban yer
ÇiğdemTM karakteri dahi Kenji den aldığı itemleri KaRaVaNa çarından yere attırarak aldı heralde ki Ticaret Log larında çıkmasın diye
O yuzden Haksız kazanç diyenler önce kendi yedikleri Haksız kazançlara baksınlar sonra Player lere haksız kazanç desinler. Boş boş Ellerinden alınan Grafikerler için playerlere çatmasınlar 
Sizin charınızı sattığınız kişilerde banlı şuan.
Ticaret Olsaydı Banlanmazdınız. Ama bu loglara öyle düşmüyor. Karşılıksız 100t almış gibi görünüyorsunuz ki o t lerde kod ile yapılmış t lerdi.
Admin'e ispatlamanız gerekir.
Ticaret Olsaydı Banlanmazdınız. Ama bu loglara öyle düşmüyor. Karşılıksız 100t almış gibi görünüyorsunuz ki o t lerde kod ile yapılmış t lerdi.
Admin'e ispatlamanız gerekir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)