Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Size +Rep Verimini anlaticam
Başlamadan Önce Bana +Rep Vermeyi Öğreten Turkmmo Modlarına Adminlerine v.b Teşerkkür ederm [Birazini Kendim Buldm
]
Her neyse +Rep Nasıl Verilir? İlk Önce 50 Mesaj Atmış Olmanız Lazım Sonra Repiniz'İle Orantılı Gibi Gelecek Abi Otabiri Bulamadm:m08: Neyse
Rep Vereceginiz Kişinin Resmi Vardır Yada Yoktur:l03: Oyerde Aşağıya Doru İnin Ve Terazi Olacak Ona Tıklıyoruz Onu Boş Bırakabilirsiniz Yada Teşekkürler v.b Şeyler Yazarak Rep Vermiş Olursunuz Ve Rep Sayısına Bakın Rep Gücünüz Kadar Rep Vermiş Olursunuz
Diyelim Rep Verdiğiniz Kişinin Repi Gelmedi Sayfayı Tazeleyin Yada [F5]E Basın Ve Repiniz Verildi
Arkadaşlar Ve Adminler v.b Konuyu Güzel Anlattığımı Düşünüyorum Konu Sabit Kalsın Repinizi Cok Görmeyin
Başlamadan Önce Bana +Rep Vermeyi Öğreten Turkmmo Modlarına Adminlerine v.b Teşerkkür ederm [Birazini Kendim Buldm
]Her neyse +Rep Nasıl Verilir? İlk Önce 50 Mesaj Atmış Olmanız Lazım Sonra Repiniz'İle Orantılı Gibi Gelecek Abi Otabiri Bulamadm:m08: Neyse
Rep Vereceginiz Kişinin Resmi Vardır Yada Yoktur:l03: Oyerde Aşağıya Doru İnin Ve Terazi Olacak Ona Tıklıyoruz Onu Boş Bırakabilirsiniz Yada Teşekkürler v.b Şeyler Yazarak Rep Vermiş Olursunuz Ve Rep Sayısına Bakın Rep Gücünüz Kadar Rep Vermiş Olursunuz
Diyelim Rep Verdiğiniz Kişinin Repi Gelmedi Sayfayı Tazeleyin Yada [F5]E Basın Ve Repiniz Verildi
Arkadaşlar Ve Adminler v.b Konuyu Güzel Anlattığımı Düşünüyorum Konu Sabit Kalsın Repinizi Cok Görmeyin
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)