kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

+rep vermek..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ysnkrcßß
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ysnkrcßß

Level 4
TM Üye
Konular
56
Reaksiyon Skoru
11
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 4 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
92
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Neredeyse herkes rap ıLe char satıyor .. Yenı kaydoLanLarda nasıL RaP verıLır dıyorLar .. Yada baska bır ornek quzeL payLasımLara rap veremıyorLar .. Bu sayı az ama qene anLatayım :

Rap nedir ?:Rap saygınlık gibi birşey .. Adam güzel paylaşım açar siz rap verirsiniz.(Aynı şey sizin içinde geçerli tabi ) Hatırladığıma göre S.Mod ve Yönetici seçiminde rap sayısına bakılıyordu .. Yönetici seçimlerinde rap lazım gibi bir mesaj görür gibi oldum Bu arada dediğim gibi yeniler rap vermekten korkuyor çünkü kişiye rap verince kendi rapi gidiyor sanıyor .. Böyle birşey yok .. Rap verirseniz o rap kazanır siz birşey kaybetmezsiniz

Rap nasıl verilir ?:Rap vereceğiniz kişinin mesajının yanında nicki vardır .. Nickinin mesaj sayıları ve rap puanı vardır ..Eğer resmi varsa mesaj sayısından önce resmi vardır .. Sonra mesaj sayısının ve rap puanının altında bir terazi vardır .. Oraya tıklar yorum yazarsınız .. Sonra ona rap gider .. Rap puanı artar Birde bazı kişiler +999999999 Rap verdim +500 Rap verdim gibi yorumlar yapıyorlar .. Bakın : Rep Gücü kayıt olduğunuzdan bu yana kaç kere rap aldığınızdır örneğin benimki şuan 41 yani kayıt oldugumdan bu yana 41 Kişi bana rep vermiş .. Ama rap puanı cok ayrı .. Siz Karsinizdakine rap verince onun rap gücü ( yani kayıt oldugundan bu yana kac kere rap aldıgı) 1 Artar ama onun Rep puanı sızın rep gucunuz kac ıse okadar artar .. Yanı ben suan birine rap versem rep gucu 1 rep puanı 41 artacak ..

Mesajın altındaki teraziye basınca böyle bir yer açılıyor ve oraya yorumumuzu yazıyoruz .. Ben yazmışım
adszwpq.jpg

Daha Sonrada Değerlendir'e Tıklıyoruz, Karşıdaki Kullanıcıya REP vermiş oluyoruz :)

SABİT YAPARSANIZ EYVALLAH . MİLLETE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTIK

Daha Önce Verildiğini Biliyorum ama Daha açıklayıcı Olsun İstedim...

Anladıysanız bi rep verirsiniz artık :ka19:

Son düzenleme:
Sağol çok yararlı olmuş

Bişey eklicem rep gücü rep puanıyla birlikte artar mesela şimdi senin rep gücün 2ydi benim verdiğim replee 300 küsür oldu ;)

Güzel Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri