Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Hikaye Ekle

Andreaaa & BlueEyeeS dir. DİKKAT EDİN.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ViewSonic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

carlarini saydik nikotin bey 27tane ? birde kimligini acikliyalim kimin fakesi oldugunu. herkes tanisin seni sahtekar oldugunu bilsin :)
bu insan benim cok emegimi yedi ve yancarlariyla sürekli küfür etti serverda bircok kisiye yapti bunu küfürlerinin haddi hesabi yok
banlandi yeni car acarken xNiK0TiNx diye adini soy adini degistirdi geldi
öncelikle yalanlamasin sonra profile girelim wiewsonic kimmis ?
4258.jpg

http://www.turkmmo.com/1272598-viewsonic.html
bakalim kimmis bu wiewsonic in profilindeki nikotinin benim bu adam dedigi :)
resmin gercek sahibi besteci söz yazari orjinali burda

4339.jpg

4354.jpg

nikotini tanimayanlar icin bu sahsin adi: baran eski oyunculari
xJ3aranseLx özellikle bunu cok iyi tanir eskimerkürlüler xSamueLxxBusTeRsx
buda bana bu xSamueLx i birakmadan önceki yani ban yemeden önceki küfürleriydi ?
carini birakti :) adini NECATİ AKYOL olarak degistirdi ve xNiK0TiNx olarak sura acip merkürde basladi bir cok hırsızlıga bircok küfüre karısmıs bır oyuncu adi: baran yasi 15 :)
ve gelelim bügüne suan kendini NECATİ AKYOL olarak yasi 24 olarak tanitiyor ? özellikle bayanlari etkilemek icin sarisinim yesil gözlüyüm vb diyor :) ve resmindeki adam kimmis onu ekleyim birde ?

resmin gercek sahibi: Ahmet Muhammet Akyol : ünlü bir söz yazari besteci
ebrü gündes lara eylem: gibi sanatcilara yazdigi besteler sarkilardan vermis bir insan bilgileri burda :)
4321.jpg

4325.jpg

4328.jpg

kimse oyuna gelmesin bu adam sahtekarin teki yok ben nikotini iyi taniyorum o küfür etmez falanda yok ' benim dinime allaha kadar küfür etmis insan oyun oyundan bir yetkiliye yemin etmis ben küfür etmem küfür bilmem diye hayati yalan bu insanin !
4333.jpg

4345.jpg

4347.jpg

4351.jpg

4368.jpg

tekrar belirtiyorum bu insanla konusurken 2kere düsünün herseyi yalan üzerine kuruludur kantajdan bu kadar niyetim bu insan sürekli rahatsiz ediyor beni küfürler ediyor zaten ama gelin görünki oyunda forumda farkli gmlere bile yalan yere yemin ediyor ben degilim diye oyundada yemin ederlerya yapmam etmem diye itemini alır kacarlarya o hesap nereye kadar gider bu yalanlar eyy nikotinn sirat köprüsüne kadar kul hakki yiyeninde cezasi sırat'köprüsüne kadardir bu dünyanin öbür tarafida vardir kendi kimligini saklama milletinde emekleriyle oynama küfür ediyor ediyor bana kardesim etti diyor birde yalan yalan :))))) hayatin yalan be paşam milletin emegiyle oynama artik :)

carlarini saydik nikotin bey 27tane ? birde kimligini acikliyalim kimin fakesi oldugunu. herkes tanisin seni sahtekar oldugunu bilsin :)
bu insan benim cok emegimi yedi ve yancarlariyla sürekli küfür etti serverda bircok kisiye yapti bunu küfürlerinin haddi hesabi yok
banlandi yeni car acarken xNiK0TiNx diye adini soy adini degistirdi geldi
öncelikle yalanlamasin sonra profile girelim wiewsonic kimmis ?
4258.jpg

http://www.turkmmo.com/1272598-viewsonic.html
bakalim kimmis bu wiewsonic in profilindeki nikotinin benim bu adam dedigi :)
resmin gercek sahibi besteci söz yazari orjinali burda

4339.jpg

4354.jpg

nikotini tanimayanlar icin bu sahsin adi: baran eski oyunculari
xJ3aranseLx özellikle bunu cok iyi tanir eskimerkürlüler xSamueLxxBusTeRsx
buda bana bu xSamueLx i birakmadan önceki yani ban yemeden önceki küfürleriydi ?

carini birakti :) adini NECATİ AKYOL olarak degistirdi ve xNiK0TiNx olarak sura acip merkürde basladi bir cok hırsızlıga bircok küfüre karısmıs bır oyuncu adi: baran yasi 15 :)
ve gelelim bügüne suan kendini NECATİ AKYOL olarak yasi 24 olarak tanitiyor ? özellikle bayanlari etkilemek icin sarisinim yesil gözlüyüm vb diyor :) ve resmindeki adam kimmis onu ekleyim birde ?

resmin gercek sahibi: Ahmet Muhammet Akyol : ünlü bir söz yazari besteci
ebrü gündes lara eylem: gibi sanatcilara yazdigi besteler sarkilardan vermis bir insan bilgileri burda :)
4321.jpg

4325.jpg

4328.jpg

kimse oyuna gelmesin bu adam sahtekarin teki yok ben nikotini iyi taniyorum o küfür etmez falanda yok ' benim dinime allaha kadar küfür etmis insan oyun oyundan bir yetkiliye yemin etmis ben küfür etmem küfür bilmem diye hayati yalan bu insanin !
4333.jpg

4345.jpg

4347.jpg

4351.jpg

4368.jpg

tekrar belirtiyorum bu insanla konusurken 2kere düsünün herseyi yalan üzerine kuruludur kantajdan bu kadar niyetim bu insan sürekli rahatsiz ediyor beni küfürler ediyor zaten ama gelin görünki oyunda forumda farkli gmlere bile yalan yere yemin ediyor ben degilim diye oyundada yemin ederlerya yapmam etmem diye itemini alır kacarlarya o hesap nereye kadar gider bu yalanlar eyy nikotinn sirat köprüsüne kadar kul hakki yiyeninde cezasi sırat'köprüsüne kadardir bu dünyanin öbür tarafida vardir kendi kimligini saklama milletinde emekleriyle oynama küfür ediyor ediyor bana kardesim etti diyor birde yalan yalan :))))) hayatin yalan be paşam milletin emegiyle oynama artik :)
Muhammeti Bilmelerimi Lazım ? İllakı muhammet Necatimi olcak.
Girersin Faceye Konusurz. sana tek kelıme. Bi Lafım da Var Gercekden Şunu ogrendımki Sen benı harbi kıskanıon. Anladım cunku bunu Sen Gercekdende Git Bi Görün.
Benı tanıyan ınsanlar hepsı iyi tanır Sanmaki Bişi yapdım.
benı ne guzel reklamımı yapmısın :)
O seni ilqilendırmez obenım ozel hayatım.
ha muhamet necati akyol ha sadece necati akyol.
o benım takdigim benım cift ismim var muhammet uzun geldıgı ıcın necatıyı kulanıorum. :rolleyes:
gelelim oyuna sen harbi sorumlusun.. :)
hala tuturmusun bu şu şu bu die. o DEDİKLERINDE KESIN SENIN YANINDAKILER :)
piyasaya yüzleri meydana cıkdılar pazar carı acmalar filan alah işde okadar mılletı dolandırdınız
biride geldı sızı dolandırdı :):):)
gelirsin face ordada gorusuruz :) iiii REKLAMIMI YAPMISIN helal :)

di-AGJN.png

Lan Yapmacık Kantaj Sen Benı Ne Sandın Mecburmuyum Muhammet Necati Akyol adımı demeye.
isdersem muhammet ısdersem necatiyi kullanırım. :)
Kendin Gibi Benı üç kağıtcımı sandın Lann. Baskasının resımlerıyle hava atacak die

Sen DEİL TUM SERVER GORSUN nekadar 2 yüzlü veya yapmacık kantajcık :)))
yazdım orda Slm Lan Kantaj BEĞEN VEYA YORUM AT :):):)

Neymişim ben BARAN BARAN BARAN. ?
baran kesin sensın olm O dedigin Carlarda senın carlarınmı ?
bikezdaha yalancı oldugunu Cıkardım alsana kanıt
Lan bana bak ben sen deılım baskasının facesınden resım alıpda havaa atmam :):)
1500 2000 tane BESTEMİZ var satıoz :)
biz mecburmuyuz oyunda Gercek kımlıgımızı dokmeye
ama iyi reklam yapdın helal :)
beni iyi tanıdılar resımlerıde boy boy vermısın
dikkat et KIZLAR ZATEN HASTA :)
bide senınkılerde donmesın bana :)
bi kaz daha dıorum. Gördümde senın kadar Yapmacık insan gormedım.
Gerci Ne yapsan eline yüzüne bulasdırıon..
yazdında okadar ne oldu kim REZİL OLDU?
FACE KİMİN ? miş Başka Elinden Geleni Ardına Koyma olmmm
benım Anlım Acık
facede 4 5 bınden fazla insan tanır benı FACEDe.
ben senmıyımde baskasının resmını alıpda forum koyam
olm barı duzgun konu ac iyi ac :)
girdin özel hayatıma
aferrinnnnnnnnnn :)
ama gine rezil sen oldun.
NEYMİŞ BENIM ADIM BARAN BARAN BARAN DIONUZ ?
kimmiş lan bu baran utandınmı şimdi rezil
faceyede yazdım arkadaslarına sole begensın :)
Zuhhahaha YAPMACIK KANTAJCIK :) bu lafı sevdim :))))
yapmacıkkkkkkkkkkk kantajcıkkkkkkkkkkk :)
sanada beste yapcaz
oyuncak kantaj sarp die bekle sanada beste cıkarcaz :):):)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri