InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

101 lwl Sura satıLır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FireDance
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 440

FireDance

Level 1
Üye
Konular
8
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 9 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
35
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

101 Lwl Sura itemsiz 5 Perfect master Mars da item karşılığı satıcam msn şifresi veremem bana güvenmeyen gelmesin emin olun Çarı geri aLmam..Msn istemeden verebilirim.

iyide sana guvenmemizin bir sebebi olablrmi ve ya neden msn vermıorsun ?

Ben bu arkadaşın abisi ile item & çar takasında bulunmuştum. Önce itemlerini para ile almıştım daha sonra çarı ve msn'i vermişti. Ama bu arkadaşı bilemicem abisi güvenilir biri idi.

ImX şu an yani KinqOfTheSes olarak oynuyor abim ile tks yptı yaparken yanındaydım abim gibi bende cok güvenilir biriyim msn vermememim sebebi ise bütün çarlarım onun üzerine msn nin ID : verebilirim şifre değiştirebilirsiniz .. ßana güvenebilirsiniz ..

ImX şu an yani KinqOfTheSes olarak oynuyor abim ile tks yptı yaparken yanındaydım abim gibi bende cok güvenilir biriyim msn vermememim sebebi ise bütün çarlarım onun üzerine msn nin ID : verebilirim şifre değiştirebilirsiniz .. ßana güvenebilirsiniz ..

Birden fazla mmomt2 hesabın mailin üstüne kayıtlı olsa bile adam msni bilsede snn ID bilmediginden şifre degiştirme talebi gönderemez rahat ol . Face felan onun üstüneyse aktarabiliyorsun aynı sekilde diger online oyunlarda öyle . Alternatif msn yapıp digerini silebilirsin .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri