Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
101 Lwl Sura itemsiz 5 Perfect master Mars da item karşılığı satıcam msn şifresi veremem bana güvenmeyen gelmesin emin olun Çarı geri aLmam..Msn istemeden verebilirim.
Ben bu arkadaşın abisi ile item & çar takasında bulunmuştum. Önce itemlerini para ile almıştım daha sonra çarı ve msn'i vermişti. Ama bu arkadaşı bilemicem abisi güvenilir biri idi.
ImX şu an yani KinqOfTheSes olarak oynuyor abim ile tks yptı yaparken yanındaydım abim gibi bende cok güvenilir biriyim msn vermememim sebebi ise bütün çarlarım onun üzerine msn nin ID : verebilirim şifre değiştirebilirsiniz .. ßana güvenebilirsiniz ..
ImX şu an yani KinqOfTheSes olarak oynuyor abim ile tks yptı yaparken yanındaydım abim gibi bende cok güvenilir biriyim msn vermememim sebebi ise bütün çarlarım onun üzerine msn nin ID : verebilirim şifre değiştirebilirsiniz .. ßana güvenebilirsiniz ..
Birden fazla mmomt2 hesabın mailin üstüne kayıtlı olsa bile adam msni bilsede snn ID bilmediginden şifre degiştirme talebi gönderemez rahat ol . Face felan onun üstüneyse aktarabiliyorsun aynı sekilde diger online oyunlarda öyle . Alternatif msn yapıp digerini silebilirsin .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)