Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ruzgar.net hakkında düşüncelerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ToNiq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

O senin sorunun abicim ben ödedim oynuyorum istersen linki vereyim adamların hiçbir günahı yok bu benimle beraber alan 4 arkadaşımdada bir sorun çıkmadı hepsi tesadüfmü :)

O senin sorunun abicim ben ödedim oynuyorum istersen linki vereyim adamların hiçbir günahı yok bu benimle beraber alan 4 arkadaşımdada bir sorun çıkmadı hepsi tesadüfmü :)

Ata sözlerimiz hep doğru söylenmiş..

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır

Sabreden derviş muradına ermiş

Gibi..

Evet bize para ödüyorsunuz. Sunucu veya aldığınız hizmetin durumunu sormak hakkınız. Ama bize ödediğiniz parayıda o hizmeti alabilmek için ödüyorsunuz. Buna paralel olarak bizlere bıraktığınız ayda 2 3 5 tl kazanacağımız için her türlü lafı bize etme hakkını kimse size vermez. Burada 1 kişiyle uğraşılmıyor, Onlarca müşteriye hizmet ediliyor, bir çok kişi bizi idare ediyor sağolsın, ki çoğu kişiyide biz idare ediyoruz. Adam ticket açmış diyorki Samet abi sunucu günüm 1 temmuzda doldu bu gün 25 i, ödeyemeyecem kapatırmısınız. Trajikomik bir olay değilmi? bunu biz sağlıyoruz milet 25 inci günde sunucunuzu kapatmaya başlarken. diyeceğim şu ki, insanlarla gerektiği gibi iletişim kurulunca her işlem sırasıyla yapılmaktadır.

@toniq anlayışınız ve hoş görünüz için teşekkür ederim. İyi forumlar dilerim

@toniq anlayışınız ve hoş görünüz için teşekkür ederim. İyi forumlar dilerim

Bu görüş değil gerçekler.Aldığınız parayı hak eden bir firmasınız.Eğer okul olmasa sizinle uzun süreli anlaşmalar yapmayı düşünüyordum :)

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

ben o bılışımden metin2 pvp server aldım 1 ay önce ve ben hizmetlerinden memmun kalmadım ve ben para iadesi istedim " Sanal sunucularda iade yoktur. Hizmetten vageçebilirsiniz." Dediler bana bende tmm hizmetten vazgeçicem normal host a çevirin dedim " Hizmet değişimide yok. " dediler bu seferde ben bi bunlara kandım lütfen siz kanmayın BUNLAR GİBİLERİNE PARAMIZ GEÇMESİN LÜTFEN
İSTEYENEDE HER TÜRLÜ İSBATINI YAPARIM !!!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri