Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Karakter Takası. MmoMT2.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan By_V!RU5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 660

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Aynı konuyu iki kere açtığım için kusuruma bakmayın. Böylesi daha iyi olabilir 2 yerde.

Çar #1

İtemleri: İtemleri boşaltılmıştır anlaşıldığı taktirde istenilen itemler verilebilir
Skilleri: Çarın içinde 4 adet karakter bulunmaktadır. 96 level kahraman savaşçı. ve 90 level ninjadır diğerleri gereksiz pazar karakterleridir. Ana 2 karakterin skilleri perfect master seviyesindedir. ninja-bıçakçıdır savaşçı ise bedensel.
Karakteri: Ninja-Savaşçı.
Level'ı:Ninja(90)-Savaşçı(96)
Server'ı(lar): MmoMT2-Merkür
İletişim Bilgileriniz: trk-qlr@hotmail.com
Takas Teklifleriniz: MmoMT2-Mars serverinde +9 iç item - takı vb. efsunu önemli değil efsunsuz da olabilir. Anlaşabilirsek eğer bu çarı veriyorum. İstenirse çar itemlenebilir.
Savaşçı;
2887.jpg

Ninja;
2900.jpg

Çar #2

İtemleri:
İtemleri boşaltılmıştır anlaşıldığı taktirde istenilen itemler verilebilir
Skilleri: Çarın içinde 2 adet karakter vardır. Diğer karakter sekmeleri boştur. 100 level sura ve 85 level savaşçı karakteri vardır. 100level sura büyülü silahtır 85 level savaşçı bedenseldir skileri sura 5psi vardır. savaşçının ise hamle 16 öfke g1 diğer skilleri pdir.
Karakteri: Sura-Savaşçı
Level'ı:100-85
Server'ı(lar): MmoMT2-Merkür
Takas Teklifleriniz:
MmoMT2-Mars serverinde +9 iç item - takı vb. efsunu önemli değil efsunsuz da olabilir. Anlaşabilirsek eğer bu çarı veriyorum. İstenirse çar itemlenebilir.

Sura;

2858.jpg

Savaşçı;
2879.bmp

Çar #3

İtemleri:
İtemleri boşaltılmıştır anlaşıldığı taktirde istenilen itemler verilebilir
Skilleri: Çarın içinde 1 karakter vardır. Büyülü silah suradır. Skilleri 5 pdir.
Karakteri: Sura
Level'ı: 96
Server'ı(lar):
MmoMT2-Merkür
Takas Teklifleriniz:
MmoMT2-Mars serverinde +9 iç item - takı vb. efsunu önemli değil efsunsuz da olabilir. Anlaşabilirsek eğer bu çarı veriyorum. İstenirse çar itemlenebilir.

Sura;

2912.jpg

Arkadaşlar belirttiğim gibi yukarıda bu çarlar karşılığında Mars serverinde item-yang-karakter takas etmek istiyorum. İlgilenenler bu konu ardından veya özel mesaj & msn'den ulaşabilirler. Eğer anlaştığım kişi olursa bu takası moderatör huzurunda yapmak istiyorum. Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri