HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
eğer snn %1 in 190k yapıyorsa verirmisin çok makbule geçerbirde emsela bu konuda ben 4-5 kez yazsam 4-5 kez rep verebilirmisin?
Hakedersen rep alırsın. Kişiye rep verildikten sonra tekrar rep verebilmek için aradan belli bir zaman geçmesi gerekiyor. Ard arda verilemiyor. Konu altından sohbet etme başka sorun varsa ö.m. at.
sultan popüler oyunların listesi felan ws. yararlı paylaşım yaptımm linkini göndersem verimisin?
sultan popüler oyunların listesi felan ws. yararlı paylaşım yaptımm linkini göndersem verimisin?
bak mesela ben sana rep verdim. rep gücün: 1300 arttı.
ben mesela size şimdi en fazla 10k repmi verebiliyorum ? eğer öyleyse yani başlayanlara dağıtıyım sevinsinler şahsen ben mutlu olurdum 

ben mesela size şimdi en fazla 10k repmi verebiliyorum ? eğer öyleyse yani başlayanlara dağıtıyım sevinsinler şahsen ben mutlu olurdum![]()
rep veren kisiye 100 rep gücü verebiliyorsun. 10.000 rep puanı verebiliyorsun. ama gündelik kısıtlama var.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)