Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Metin2 Hack Team

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sercan25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba;
Öncelikle Konuyu tam olarak nereye açacağımı karar veremedim eğer yanlış yere açtıysam moderatörlerimden ve yöneticilerden çok çok özür dilerim.

Türkiyede Metin2'de 44 serverli bir ülke olarak ilklere ve daha bir çok şeylere imza atmak istiyorum bu takımda sizlerinde yer almasını istiyorum.

Yapmak İstediğim Metin2'de Türkçe Hileler ve Yabancı Hilelerin düşünemediği hileleri yapmak istiyorum.

Yabancıların yaptığı hileler ilgimi çekti visual basic 2008'den bende denemeye çalıştım google'dan pek çok konu araştırdım.

Yabancıların çoğuda zaten Visual Basic kullanarak bu hileleri yapıyor.

Söylemeye çalıştığım şey eğer bana yardımcı olabilecek hem turkmmo hemde kendi adımıza yeni bir türkçe hile yapmayı istiyorum eğer takımıma katılacak olanlar varsa belirtsin.

Takımımıza katılacak olanların öncelikle Turkmmo'da TM üye ve üzerisi olması şarttır ve Visual Basic kodlamalarından az çok anlamalı ve hile yönünde bize fikir vermeli gerekirse emeği geçmelidir.

İnanıyorum ki bu hileyle çok şeyin değiştiğini göreceğiz bazı arkadaşlarımız yabancı forumlarda hile arama derdinden kurtulacak ve hilemize kavuşmuş olacağız.

Burdan Yorum olarak veya metin2(at)kelebekmail.com ' dan bana ulaşıp fikirlerinizi veya takıma destek+katılma taleplerinizi bildirin. :rolleyes:

Evet,Arkadaşlar Youtube'dan bir kaç video izledim.

Programları Öğrendim;
C++ , ASM , Microsof Visual Studio 2010 , Ollydbg

C++ , ASM , Microsof Visual Studio 2010 , Ollydbg ; Bunların hepsini biliyosan ne diye adam arıyosunki.En kıral hileyi yaparsın tek başına.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri