InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Merhaba arkadaşlar..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan By_V!RU5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 900

By_V!RU5

Level 5
TM Üye
Konular
223
Reaksiyon Skoru
24
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 9 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
102
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle herkese SelamınAleyküm arkadaşlar,

Benim ismim Tarık, Mmomt2'yi ilk başladığından beri demiyimde daha sadece Extacy'de edit olduğu zamandan beri oynuyorum. Eğer eski olan varsa muhakkak bilir Merkürde bir çok karakterim oldu yani merkür'de eskiyim. Ama benim tek sorunum fazla çevremin olmaması. Yani bir loncam ve çok sevdiğim çok güvendiğim arkadasımın olmaması doğrusu olamaması. Tabi eskiden vardı ama oyunu bırakan çok arkadasım oldu ve yenılerle iletişim kuramadım Sonra edit olayı yayıldı falan filan. Her neyse Biraz soğuk bi insanımdır, çevreye uyum sağlayamam çabucak.
:) Bu yüzden Merkürü bırakma kararı aldım. Kendi turkomu kendim bastm, kendi baronumu kendim bastım yani kimseye ihtiyacım olmadı. Ama artık sıkıldım. Mars serverinde yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. Sakın beni yanlış anlamayın böyle arkadaş ortamım olsun istiyorum yalnızlık Allah'a mahsustur biliyorsunuz :( Forumada 2009 yılında üye olmuştum ama forumda da hiç arkadaşım yok. Çevrem yok Başka belirttiğim gibi ortamlara fazla giremem. Okuyanlar sıkılmıştır biliyorum yani Kısaca özetleyeyim ; Mars serverinde bir sura veya şaman kasmayı düşünüyorum. Birbirine arka çıkan, birlikte çalışan, birbirine güvenen bir arkadaş ortamına dahil olmak istiyorum. Bakın yardım istediğim için degil, muhabbet, eğlence, zaman geçirebilmek için, yeri geldiginde yardım edebilmek&alabilmek için.Eğer aranızda beni kabul edebilecek ufak bir yer varsa bana özel mesaj yoluyla veyahutta konu altına devam ederseniz çok mutlu olmuş olurum kolay gelsin, iyi oyunlar zevkli forumlar Oyun içi tartışmalara yazıcaktım doğru yerin burası oldugunu düşündüm :)

Kimse yokmu ?

Aynı Sorunlar İkimizde Var Kardeşim :)

:) Genel bi sorun :D

Mehmet Memnun Oldum :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri