Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
bbb
baban yok ve ablan hasta geçmiş olsun da senin para kazanıp oyuan yatirman biraz saçma degil mi ? yani vicdan meselesi tabi ama
O çalanın ben anansını **** o* oglu cocugun edıtlerınden ne ıstedın satanıst
kafir p.. para vermiş almıs Allah'a yemin eden o. muslumansız dinsiz kitabsız
Cehennemde seni kediler, köpekler , balinalar , filler zi*sin adammısın lan sen cocugun edıtını calmıssın yazıkdır lan ımansız p.c sınırlendım lan yeter lan o o*lar varki-
Allah'a yemin ediyorlar p.çler insansızlar serefsızler ole yapanların dotune zurafa boynu girsin. Serefsiz...
Not: Banlarsanız banlayın yaw adama neler yapmıslar sınırlendım ama cok banlamayın 1 saat yeter.
NOT2 : Kufur edmedım orda * yapdım yeter.
NOT3 : Kardesım bnm Aspendosda 136 Lv Suram var verım ıstersen oynamıom bırakdım.
kafir p.. para vermiş almıs Allah'a yemin eden o. muslumansız dinsiz kitabsız
Cehennemde seni kediler, köpekler , balinalar , filler zi*sin adammısın lan sen cocugun edıtını calmıssın yazıkdır lan ımansız p.c sınırlendım lan yeter lan o o*lar varki-
Allah'a yemin ediyorlar p.çler insansızlar serefsızler ole yapanların dotune zurafa boynu girsin. Serefsiz...
Not: Banlarsanız banlayın yaw adama neler yapmıslar sınırlendım ama cok banlamayın 1 saat yeter.
NOT2 : Kufur edmedım orda * yapdım yeter.
NOT3 : Kardesım bnm Aspendosda 136 Lv Suram var verım ıstersen oynamıom bırakdım.