Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Ben 15 yaşındayım babam yok ablam ise hasta yatalak . burda duygu sömürüsü yapmak istemiyorum . ben edit alabilmek için 1 ay fırında çalıştım yazın yaz boyunca çalıştım ve 2 hafta önce paramı toplayıp oyuna döndüm editlerimi aldım . fakat artık türk oynamak istiyordum. bir kişi buldum güvenilir sanıyordum . 6 edite takas yapıcaktık . id şifre verdi 2 editi verdim . eposta yolladım dedimki kabul et 4 editi alıcaksın. ama arkadaş ver kardeşim dedi yemin ettim dedi allaah şahir dedi bende ona güvendim . fatak editleri alır almaz çıktı . aptallık bende arkadaşlar . bu oyun çok güzel arkadaşlıklar çok güzel herkes çok güzel herkes çok iyi . inş beni soyanlar babamın ruhuyla karşılaşır . inş cennetlik ablamın karşısına çıkarlar .
ELVEDA MMOMT2 ELVEDA
g30n
MoonTeCaRLoo
xKuRTbeYix
Anlartk
FirssT
K3Dİ
ApolloTemple
IArwen
AdiSey
xBaloncukx
Ve daha Sayamadığım Bir Çok Kardeşim Sizlere Elvede
NOT: BamBaska Loncası hep Sizin Aranıza Katılmak İsterdim Nasib Olmadı Sizleride Çok Seviyorum Görüşmek Üzere Elveda belki seneye çalışınca emekle yapabilirim .
ELVEDA MMOMT2 ELVEDA
g30n
MoonTeCaRLoo
xKuRTbeYix
Anlartk
FirssT
K3Dİ
ApolloTemple
IArwen
AdiSey
xBaloncukx
Ve daha Sayamadığım Bir Çok Kardeşim Sizlere Elvede
NOT: BamBaska Loncası hep Sizin Aranıza Katılmak İsterdim Nasib Olmadı Sizleride Çok Seviyorum Görüşmek Üzere Elveda belki seneye çalışınca emekle yapabilirim .
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
üzüldüm başarılar .s
Yanlış anlamanı istemem. Eğer işini görcekse edit kolye verebilirim.
üzüldüm başarılar .s
Çok Sağol ama diğerleri tarafından sanki kendini acındırırak edit alıyo diye duyum alırım kötü olur sağo lyinede samet kardeşim <3