mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

CrossFire Europe zYan Hack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan couser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CrossFire Europe Hack​

Evet arakdaşlar kendim aradım taradım en sonunda buldum. Bu hilenin hit yapacağını düşünüyorum çünkü herkes arıyor. Direk hileye geçelim ;)

Download Linki

Virus taraması

Bu virusscan a inanmayın NOD32 varsa pcnizde dosyaları hemen siler o yüzden indirirken antivirüsünüzü devredışı bırakın.

Anlatıma geçeyim. Dosyanın içindekileri C:/SGInteractive/CrossFire Europe içine atıyoruz Loaderi açıyoruz [Win7 & Vista yönetici olarak çalıştırsın] boş kutunun sağında bir simge var ona tıklıyoruz. CrossFire Europe dosyasına geliyoruz ve crossfire ı seçiyoruz ve Aç basıyoruz Start game basıyoruz eğer oyuna girdiğinizde zYan Development Hack activited benzeri bir yazı gelirse hack aktif olmuş demektir. F12 ile menü açılır kapanır.

* * * Offline narrative. Contents of the file C: / SGInteractive / CrossFire Europe into the empty box to the right of laying open the Loader there is an icon click on it. I come from the file and choose the crossfire Crossfire Europe and the Open is pressed when you start the game if the game is pressed zYan Development has been active in hacking is hacking if activited similar font. F12 to open and close the menu.

Rar şifre : _couser_

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri