- Konular
- 2,265
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 868
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 13 Gün
- Başarım Puanı
- 311
- MmoLira
- 274
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
WWE Merkez'in Fotoğrafları - Randy Bu Hareketin Ardından Pes Etmemiştir !
Hakem maçı kimin kazanacağına karar veremediği için maçı devam ettirmiştir
Hakem maçı kimin kazanacağına karar veremediği için maçı devam ettirmiştir
- Konular
- 179
- Online süresi
- 5h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 259
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 176
- MmoLira
- 103
- DevLira
- 0
Baya Kötü Sıkıştırmışlar 

- Konular
- 39
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Dünya sahnesinde en popüler ve en saygın yorumcularından biri WWE Monday Night Raw WrestleMania XXVII sonra gece debuted hoş bir ek oldu.
Zaten güçlü bir uluslararası aşağıdaki WWE ile küresel bir başarı yeni zirvelere ulaşıyor dikti onun yüksek uçan tarzı ve huşu uyandıran akrobasi bilinen Sin Cara, sahte olması.
Ikinci kuşak sanatçı, Sin Cara, 15 yaşta Meksika'da başlayan ve asla arkasına bakmadı. Lucha bedava sanat sıkıca tabakalı onun kökleri ile, o karizma, çeviklik ve onun Meksika mirası için derin bir sevgi ve sadakat yayıyor.
2011 yılının yaz aylarında, Sin Cara halka daha saldırgan bir üslup sergilemeye başladı. SmackDown 9 Eylül sayısında, onun hareketlerini açıkladı. "... Ben burada WWE başladığımdan beri, diğer insanlar için saygı düzenlenen ettik. Şimdi ben buradayım ... kimse beni durduramaz ... Bu tarzı olacak ve bu saldırganlık, bu bana ...-gerçek Sin Cara. "
Mexico City, her yaştan tutkulu hayranları en sevdikleri sanatçı görmek için düzenli olarak söndürmeden Yağıyor, Sin Cara, kariyeri boyunca WWE üzerinde büyük bir etkisi olduğundan emin.
Zaten güçlü bir uluslararası aşağıdaki WWE ile küresel bir başarı yeni zirvelere ulaşıyor dikti onun yüksek uçan tarzı ve huşu uyandıran akrobasi bilinen Sin Cara, sahte olması.
Ikinci kuşak sanatçı, Sin Cara, 15 yaşta Meksika'da başlayan ve asla arkasına bakmadı. Lucha bedava sanat sıkıca tabakalı onun kökleri ile, o karizma, çeviklik ve onun Meksika mirası için derin bir sevgi ve sadakat yayıyor.
2011 yılının yaz aylarında, Sin Cara halka daha saldırgan bir üslup sergilemeye başladı. SmackDown 9 Eylül sayısında, onun hareketlerini açıkladı. "... Ben burada WWE başladığımdan beri, diğer insanlar için saygı düzenlenen ettik. Şimdi ben buradayım ... kimse beni durduramaz ... Bu tarzı olacak ve bu saldırganlık, bu bana ...-gerçek Sin Cara. "
Mexico City, her yaştan tutkulu hayranları en sevdikleri sanatçı görmek için düzenli olarak söndürmeden Yağıyor, Sin Cara, kariyeri boyunca WWE üzerinde büyük bir etkisi olduğundan emin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)