Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Profil Arka Plan Resmi !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jeffhardy898
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba bu konunun yeri burasımı bilmiyorum ama en uygun yer burası gibi geldi bana...

Evet konuya geçicek olursak sorun başlıktada belirttiğim gibi sorunum profil arka plan resmi...

Arka plana kendi pc mden masa üstündeki bir resmi koymak istiyorum ancak nasıl yapılacağını bilmiyorum...

Bende bu yüzden buraya böyle bir konu açıp yardım istemeye ve sizden yardım beklemeye karar verdim...

Özelliklede bu forum hakkında bilgili olan arkadaşlarım yardımlarınızı bekliyorum ve bu bekleyişimi boşa çıkarmıyacağınızdanda eminim...

Not : Doğru Bir Yardıma +Rep Verilecektir...

Arkadaşlar hiçmi uzman bir üye yok hiçmi kimse bilmiyo yada bilenlerin hiçmi biri bakmıo konuya...

Arkadaşlar merhaba bu konunun yeri burasımı bilmiyorum ama en uygun yer burası gibi geldi bana...

Evet konuya geçicek olursak sorun başlıktada belirttiğim gibi sorunum profil arka plan resmi...

Arka plana kendi pc mden masa üstündeki bir resmi koymak istiyorum ancak nasıl yapılacağını bilmiyorum...

Bende bu yüzden buraya böyle bir konu açıp yardım istemeye ve sizden yardım beklemeye karar verdim...

Özelliklede bu forum hakkında bilgili olan arkadaşlarım yardımlarınızı bekliyorum ve bu bekleyişimi boşa çıkarmıyacağınızdanda eminim...

Not : Doğru Bir Yardıma +Rep Verilecektir...

Arkadaşlar lütfen artık bir yardım edin...

Bizim buralarda bi konuya ancak 1 gun sonra cevap verilir:D:D...Bende bilmiyorum kardeş bilen varsa cevap yazsın yararlanalımm..:)

Kardeş birinde gördüm zaten ziyaretçi mesajı attım ona o cevap vermesse burdan bekliyorum cevabı burasıda olmassa admin e soracam... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri