- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,280
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,092
- DevLira
- 234
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Xbox One için Razer Nari Ultimate Headset, Microsoft'un konsolu için bugüne kadar kullandığım en iyi aksesuardır. Kısa süre önce kulaklık karşılaştırmalarına daldım ve resmi bir Microsoft Kulaklığını uzun süre elimde tuttuktan sonra nihayet Razer'ın Xbox'a özel konsolunu test etme zamanı gelmişti ve bunu yaptığıma sevindim. Dokunsal titreşim, surround sesli gerçek kablosuz ses, konsoldan etkileyici bir menzile sahiptir ve konsolla çalışmak için herhangi bir USB donanım kilidine veya herhangi bir ek aksesuara ihtiyaç duymaz. Rahat jel pedler, uzun oyun seansları sırasında kulağınızın yastıklı kalmasına yardımcı olur ve geri çekilebilir mikrofon, harika bir oyun ve video ayrı modu sağlar.
Kutunun açılması etkileyici. Her şey harika siyah ve yeşil bir kalıpta, kutunun içeriğini görmek isterseniz geçen haftaki kutu açılış videomu buradan izleyebilirsiniz. Beni en çok şaşırtan şey eşleştirmeydi, tıpkı bir kontrol cihazı gibiydi. Kablo yok, donanım kilidi yok (PS4'e bakıyorum!) Sadece kulaklıktaki ve konsoldaki bir düğmeye basarak bir profil atayın ve kullanıma hazır. Gerektiğinde kulaklığı şarj etmek için doğru kabloyu belirlemek açısından son derece yararlı olan yeşil ve siyah renkte çok uzun bir USB C tipi şarj kablosu da bulunmaktadır.
İlk çalıştırdığımda kapasitesine kadar şarj ettim ve bundan ne kadar yararlanabileceğimi görmek için epeyce uzun oyun seansları geçirdim. Sonuçlar elbette ayarlara bağlı olarak inanılmaz derecede etkileyici. Titreşim sensörleri açıkken yaklaşık 6 buçuk ila 7 saat, kapalıyken ise 24 saate yakın bir süre kullanabileceğimi buldum. Titreşimlerin ne kadar hassas olduğunu kontrol edebileceğiniz bir kaydırıcı var, oyunlarda bunu avantajlı ve eğlenceli bulurken, film izlerken biraz sinir bozucu oldu. Neyse ki kadran bu konuda yardımcı oluyor ve pil ömrünü de içeriyor.
Kulaklık başlıkları inanılmaz derecede rahattır, en büyük kulakları bile (benimki gibi!) kaplayacak kadar büyüktür ve jel pedler uzun süre oyun oynamayı kolaylaştırır. Bunlara yapabileceğim tek eleştiri kullanılan soğutma teknolojisidir. İçinde kulaklarınızın dışını serin tutmak için kullanılan bir soğutma jeli var, ne yazık ki benimki pek işe yaramadı ve kulaklarımı biraz rahatlatmak için onları çıkarmaya devam etmek zorunda kaldım. Neyse ki bu duruma karşı koymak için bandın ve kutuların baş üstü tasarımı ve esnekliği, kafanıza uygun ayarlamalar yapmanıza olanak tanır ve uzun oyun seansları boyunca size yardımcı olacak kolay bir çözüm sunar.
Kulağa hoş geliyor, bu daha önce bir konsolda kullandığım hiçbir şeye benzemiyor. Telefonuma bağlanan genel ses ve müzik için çok üst düzey ve kaliteli bir kulaklık olan Sony WH1000XM3 kullanıyorum. Bir perspektiften bakarsak, Razer Nari Ultimate ses kalitesi daha canlı, daha net ve Sony'nin çıtayı gülünç derecede yükseğe ayarlamasından daha ağır bir bas sunuyor. Sea Of Thieves'te dalgaların gemime çarptığı ve şap, gümbürtü ve spreyin kulaklarımda patladığı zamanlar oldu. Müziğin derin basları oyuna daha fazla dalmamı sağladı.
Sea Of Thieves'ten bahsetmişken, mikrofonu genişletmek ve kulaklığı çok oyunculu modda kullanmak, kulaklığın ne kadar harika olduğunu göstermenin başka bir yoludur. Gemi arkadaşlarım kalitenin net ve net olduğunu ve sesimin herhangi bir gecikme veya önemli gecikme yaratmadığını doğruladılar. Kulaklık aynı zamanda arka plan gürültüsünü dışarıda tutma konusunda da mükemmeldir. Telaşlı evimde sık sık insanlar gelip gidiyor, kapılar çarpılıyor ve şarkılar söyleniyor, Nari'ler sesimi izole ediyor ve onu çevrimiçi oyunda sunulan sesin önüne itiyor gibiydi. Bu, daha önce bir kulaklıkta görmediğim veya bu kadar iyi yapmadığım bir şey.
Kulaklık inanılmaz derecede güzel. Hem sol hem de sağ kutularda, senkronizasyon sırasında yanan ve yanıp sönen ve kullanım sırasında isterseniz açık kalan Razer logoları vardır. Kafa bandının alt kısmına eklenen yeşil, siyah ve yeşil renk şemasına uyuyor ancak aynı zamanda kasıtlı olsun ya da olmasın Xbox yeşiline de büyük bir selam niteliğinde. Güç düğmesi duyarlıdır ve açılıp kapatılırken tatmin edici bir tıklama sağlar. Bu aynı zamanda açık mı kapalı mı olduğunu ve konsolunuzla senkronize olup olmadığını doğrulamak için dokunsal tetiklemeleri de etkinleştirir. Kulaklıklı mikrofon setinin ve ses ve mikrofon parti gürültüsünün ses seviyesi kontrolü, kulaklığı da aşağıya indiren manuel kaydırma tekerleği aracılığıyla gerçekleştirilir. Onları parmağınızla ileri geri yuvarlama işlemi, kulaklığın geri kalanı kadar fütüristik gelmiyor ve oyun oynamadığınız zamanlarda ses düzeyine getirilen sınırlamalar biraz hayal kırıklığı yaratıyor. Kulaklığı USB-C kablosuyla şarj etmek çok hızlıdır ve diğer herhangi bir USB-C şarj cihazında kullanılabilir; bu nedenle, C tipi şarj edilmiş bir android telefonunuz varsa, doğrudan duvardaki şarj cihazınızdan hızlı şarj alabilirsiniz.
Razer, en iyi Xbox One kulaklığının ürünlerini teslim etti. Soğutma pedi jel teknolojisi inandığım kadar harika olmasa da, kulaklığın diğer özellikleri ve oyun oynarken veya film izlerken genel olarak sağladığı saf konfor bu durumu tersine çeviriyor. Bir sonraki kulaklığınızı arıyorsanız, Xbox One'daki tek seçeneğiniz bu olmalıdır. Yer kaplayan USB dongle'ları yoktur, senkronize etmek için karmaşık ve sinir bozucu adımlar yoktur ve en iyisi bunu belirli profillerde kullanabilirsiniz, bu nedenle konsolunuzu paylaşırsanız çok daha kolay olacaktır. Razer Nari Ultimate Xbox One Mikrofonlu Kulaklık artık mevcut.