Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Oyun Hataları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bilmemekteyim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 934

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bence Bu sorunlar düzeLtiLse Daha güzeL oyun oLacak :)

Kesinlikle Güzel olur kardesim ama yöneticiler de çok yoğun bunlara da sıkı bir çalışma yapılırsa ve bu sorunlar düzelirse bu oyun Tr yide geçecek :)

Ben buz cadısında herhangibi bir hile göremedim henüz :) Hata 1 de de görevleri yapan varmıdır ki sadece Mars yapıyordur görevleri onda da Full tr yapmak bakım gerektirir :) Hata6 hakkında edit satışıda var oyunda ee bu kadar uzun yıldır açık bir pvp serveri sence admin hayrına port a para ödeyim sonra da insanlar mutlu olsun oyunlarını oynasınlar dermi şahsen ben demem :) Hata 5 bu sadece bir oyun insanların inançları herhangi bir şekide sorgulanamaz oyunda mecaz anlamda denilen birşey de gerçeğe taşınamaz :) Hata 7 herkes insan saat 8:30 da okul başlıyo tam 8:30 da okulda oluyomusun ? :) Hata2 bug bir tek turkuazlar da var sen iteme efsun basmazsan + sı bir önem ifade etmez zaten :) Hata3 insanlar kim yüksek level olcak diye bir rekabet içerisinde kolay kasma olursa herkes 130 olur zevk kalmaz kasma oranları ideal diye düşünüyorum tüm hata dediklerinin cevaplarını bulmuşsundur sanırım :)

Yöneticilerin çok yoğun olduğunun farkındayım ama birazda şu hatalarla ilgilensinler :(

Hata1 :Çoğu görevin çince olması:ka24:

Hata2 :Bugtaki itemler örnek(+0 sirius +9 a kadar bas bişi farketmez):ka24:

Hata3 :108 Lvlden sonra insanlar örümcek zindanında kasıyor 90 levellik setaou lardan gelen exp yükseltilmeli kolay level alınır diyorsanız o zaman setaou ları güçlendirin kolay kesilmesin:ka24:

Hata4 :Hile yok diyorsunuz ama en basit örneği gidin bi buz cadısı kesilişine bakın sw de hile varmı yokmu buna çok acil çare bulunmalı:ka24:

Hata5 :Bu hata tr dede var şeytan kule boss unun adının Azrail olması şeytanların içine azrail yakıştırılmış ve insanlar azrail kestim felan diyor çok yanlış bir melek ile böyle konuşulması ve azo gibi kısaltmalar verilmesi:ka24:

Hata6 :Gerçek para karşılığında T satışı :ka24:

Hata7 :Event takviminde event olucağı yazıyor saatinde giriyorum ama event yok olmiyacağına dair açıklamada yok bunada dikkat edilmeli :ka24:

Birçok sorunun üstesinden gelen son derece çalışkan oyun takımının bu tür hatalarında üstesinden geleceğini biliyorum biliyoruz yoğunsunuz ama bunlar düzelirse oyundan çok daha zevk alıcağımızı düşünüyorum İyi Oyunlar:l04:

1. Gereken Görevler Türkçe Zaten.
Diğer Görevleri Alsanızda Ne Exp Veriyor Ne De Bir Yararı Oluyor.

2. Oyunda Sunucularla Çok Uğraşıldığı İçin Bugda ki İtemlere Sıra Gelmedi.
Bizlerde Biliyoruz Sorun Olduğunu.

3. Örümcek Zindanında ki Slotlar 5. Seviyeler.
Azrailde 5. Seviyedir. Kaç LvL Olursaız Olun Item Attığı Gibi 0.04 Kadar Exp Verir. Buz Zindanıda Kasar Ama Örümcek Zindanı Kadar Değil.

4. Hile Gördüğünüz Taktirde Videoya Çekip 'dan Gönderebilir Ve Bizlere Yardımcı Olabilirsiniz.

5. Azrail Adını Değiştirmek İçin TR'den Başlamak Gerekir. Bu Hep Böyleydi Azraildi Ve Hep Azrail Olarak Biliniyor. Öyle de Kalır.

6. Biz T Satışı Yapmıyoruz. Oyunda Bazı Kişiler Kontör Ve Para Karşılığı T, Item Satıyorlar. Bunlar Bizden Bağımsızdır Ve Genelde Dolandırılıyorlar..

7. Event Takvimi Uygulanıyor. Belki 5-10dk Gecikmeler Olabiliyor Ama Devamlı Uygulanır. Ve Resimler Bölümünde Eventten Görüntüler Yayınlanır.

Son olarak sizin bildiğiniz hataları bizlerde biliyoruz. Admin'imizin üstünde çalıştığına emin olabilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri