Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Oyun Hataları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bilmemekteyim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 934

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yöneticilerin çok yoğun olduğunun farkındayım ama birazda şu hatalarla ilgilensinler :(

Hata1 :Çoğu görevin çince olması:ka24:

Hata2 :Bugtaki itemler örnek(+0 sirius +9 a kadar bas bişi farketmez):ka24:

Hata3 :108 Lvlden sonra insanlar örümcek zindanında kasıyor 90 levellik setaou lardan gelen exp yükseltilmeli kolay level alınır diyorsanız o zaman setaou ları güçlendirin kolay kesilmesin:ka24:

Hata4 :Hile yok diyorsunuz ama en basit örneği gidin bi buz cadısı kesilişine bakın sw de hile varmı yokmu buna çok acil çare bulunmalı:ka24:

Hata5 :Bu hata tr dede var şeytan kule boss unun adının Azrail olması şeytanların içine azrail yakıştırılmış ve insanlar azrail kestim felan diyor çok yanlış bir melek ile böyle konuşulması ve azo gibi kısaltmalar verilmesi:ka24:

Hata6 :Gerçek para karşılığında T satışı :ka24:

Hata7 :Event takviminde event olucağı yazıyor saatinde giriyorum ama event yok olmiyacağına dair açıklamada yok bunada dikkat edilmeli :ka24:

Birçok sorunun üstesinden gelen son derece çalışkan oyun takımının bu tür hatalarında üstesinden geleceğini biliyorum biliyoruz yoğunsunuz ama bunlar düzelirse oyundan çok daha zevk alıcağımızı düşünüyorum İyi Oyunlar:l04:

GüzeL biR açıkLama ama GeRÇeK paRa kaRŞıLığında T satıŞı soRun mu ? soRunsa DüzeLtiLmeSi imkanSıZ.YaSakLaSaLaR biLe haLa satıŞ yapacaKLaRdıR.Yani İyi insan vaRdıR kötü insan vaRdıR.

GüZeL biR Konu açmışsıN... :ka19:

Hata 5/6 yı salla.:) 7 için söylüyorum .. Yöneticiler yetkili kişilerde insan.:) Bi işi olabilir İhtiyac gidermeye gitmiş olabilir.:) Duyuru yapılmıyorsa 15 20 dk Oynar eventin saati

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri