Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Eveet, Şimşek hazır ya siz?
Bu hayallere dokunan açılışın ardından bizleri muazzam bir oyun bekliyor hissine kapılanlardan şimdiden özür diliyorum. Zira Pixar Animation Studios gibi animasyon filmlerin bir numaralı ismi, Disney gibi eğlence sektörünün son noktası bu iki şirketin, yine bu oyunun yapım aşamasına hiçbir şekilde katılmadıklarını düşünüyorum. Oyun, "filmin oyunu" kategorisine son sıralardan biraz üstlerde giriş yapıyor. Gereksiz yere kategorilendirilmiş menüsüyle oyun başta sizlere kötü olacağının sinyalini veriyor zaten. Menüden C.H.R.O.M.E. Missions'a giriyoruz ve aracımızı seçip nasıl kullanıldığını anlatan eğitim alanına gidiyoruz. Önce bize ne yapmamız gerektiği gösteriliyor, sonra biz uyguluyoruz ve bununla yetinmiyor bir de yarışta test ediyoruz. Eğitimlerde aracımızı nasıl kaydıracağımız, nasıl zıplatacağımız ya da nasıl ateş edip, koruyacağımız öğretiliyor. Daha sonra ise Clearance bölümlerine girip eğitimde öğrendiklerimizle rakiplerimizi alt edip yarışı üst sıralarda tamamlamaya çalışıyoruz. Ne kadar iyi derece yaparsanız o kadar fazla puan toplayacağınızı unutmayın. Bu puanlar sayesinde yeni bölümler açacak ve daha farklı pistlerde yarışma imkânı bulacaksınız.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)