InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gm Arayan İçeri..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mucahit60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

mucahit60

Level 8
TM Üye
Konular
471
Reaksiyon Skoru
499
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
165
MmoLira
-3
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

• Adınız :Mücahit
• Soyadınız : Duran
• Yaşınız :17
• Yaşadığınız Yer :Tokat
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :Pro.
• Günlük Online Süreniz :10-12
• Özellikleriniz :Navicat,putty,user
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :mucahit60@turkmmo.com

Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri:
Dragonmt2 Kapalı
aslanmt2 Kapalı
Kralmt2 Kapalı
tokat2 Kapalı
ıronmt2 Kapalı
duygusuzlar2 Kapalı
ölümcüller2 Kapalı
emek1 Kapalı
metin3 Kapalı
metin48 Kapalı
hayatmt2 Kapalı
ezelmt2 Kapalı

Daha Bir Cok Swde..

Kendi Servarımız Adı : ALorentMt2 Kapalı

4418.jpg

4425.jpg

4428.jpg

Her Konuda Yardımcı Olunur +50 Userli Swde Gm olunur...

Büyük serverlerde Gm lik Yaptınızmı__? Kendi Servarım 500 Kişilik Online kapasitesi vardı
Hiç Kendi Serverini Kurdunuzmu Kurduysanız Neden kapandı__? Kurdum,Servardan büyük Paralar Elde Ettim Ve Bir saldırı oldu Saldırıda 2 gün Acılmadı Servar 3 gün Ben actım ama user sayımız 100-150 düşmüştü devrettim servarı
Eskiden GM lik yaptığınız Serverlerden neden ayrıldınız__? Kapandıgı İçin..
Paylaşımınız çok olan forum sitesi varmı__? Turkmmo,1forum,facebook
Gm olmaktaki amacınız ne__? Oyuna Katkı Saglamak .
Metin2 ayarları hakkında ne bilginiz var neler yapabilirsiniz__? Ne Düşünüyorsanız Hepsini Gercekleştiririm.
Metin2 Wep panel ~logo ile Bilginiz varmı ne kadar__? Hayır..Web Master Degilim.
Günlük Online Süreniz_? 10-15

Tecrübe:Pro...putty..Navicaat...+200 Userr

Oyun İÇinde huzur Ve Lagbalı Hareketleri Sevmem Gmlerin Tl Ve Üst Seviye gmlerden İzinsiz Event Veya Farklı Şeyler Yapmasının Sevmem
Emek Swde Bir Gminin Başka Birine Lw Veya İtem Verdigini Anlarsam Görürsem O Gmyi Yekisini Aldırmak İçin Her türlü Şeyi Yaparım Tl Bile Yapsa O kadrodan Ayrılırım
Bir cok sede gmlik yaptım 50 yi gecik gmligim var
5 tn Tl ligim var 1 servar kurdum 500 user online edit satışı yaptım 1000 Tl topladım ve servarı devrettim Servar şuanda kapalı
Tr De 95 lw car kastım 1000 Tl Ye Ama onuda Devrettim 5 Yıldır mt2 alemindeyim aslında tl olarak görev yapıyorum ama user ve navicaat putty de benim işim ...
Site kurmakdan anlamam ama 5-6 gün ugraşırsam hallederim gm olursam en üst seviye şeyleri yapcam düzenli ox düzenli event kesinlikle userlerle ilgilenirim
oyunda gmleri yöneten daha üst seviye bir gm varsa onun sözünden cıkmam

Editli İTem konusu : Sayın Tl Bana Edit Verirse Alırım Çünkü Oyundaki Userler Gm İle Ws atmak İstiycekler Ve kesincede Böle lagbalı hareketler yapcaklar [ezq Gm oyunu bilmiyo gibi gibi]
İstesemm İtemde Yaprım ama Ugraşmam ..

[Atakservar konusu ]: Bana Küfür Eden adamı Banlayamaıycaksam Nie Gm yim ...Adam bana ana avrat küfür ediyo bense orda bekliycekmiyim

En Önem Verdigim Şey Güven Eger Güveninizi Kazanırsam SAten Bunlarıun hepsi olur Tl oldugum Servarlarda Ögrendiklerim : Gmlere Güvenilmez
Atakservar bende vermedim ama sonradan arkdaşlarıma alıştım ve verdiim hiçde bişey olmadı saten öle bir sorun olmaz ben adama güveniyorum aadam bana

[Saygılar : Muco60 [Sayın Tl] Güvenli Bir Ortam Ve Güzel Bir sw İçin Cevabınızı Bekliyorum..

Son düzenleme:
Güzel.

Cevaplarınızı Bekliyorum..

Yokmu Arayan

Günceldir..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri