bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Nostale Ekran Görüntüsü (SS) Almak

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan ChaseR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba;

Oyun Hataları ve Çeviri Hataları için Ekran Görüntüsü (SS) istenmektedir. SS'in açılımı Secreen Shot 'tur. Bilgisayarınızın ekranında bulunan görüntüyü kaydetmek içindir.
Peki nasıl alınır ekran görüntüsü ?


Ekran Goruntusunu almanın iki yolu vardir.


1.Yol
Oyun içerisinde ekran görüntüsü alacaksak, ekran görüntüsünü çekeceğiniz yere geldikten sonra klavyede bulunan Print Screen tuşuna basıyoruz. Bazı klavyelerde PrtScrn yada P.Screen yazıyor olabilir. (Resim-1)
Resmi oyun otomatik olarak cekip oyunu kurdugumuz nostale klasorunun icindeki GameCapture klasorunun icinde resmi otomatik olarak atmaktadir. Buradan ekran göruntusune ulasabilirsiniz.


2.Yol
Farklı bir yerden ekran görüntüsü almak için ise, yine ekran görüntüsü alacağımız yere gelip, Print Screen tuşuna basıyoruz. (Resim-1)

Bu işlemden sonra bilgisayarımızda kayıtlı olan Paint programını açıyoruz ve Düzen sekmesine gelerek Yapıştır yazan kısma tıklıyoruz. (Resim-2)

Yapıştır dedikten sonra Paint ekranında aldığımız ekran görüntüsü çıkacaktır. Daha sonra Dosya sekmesinden Farklı Kaydet seçeneğini seçiyoruz. Karşımıza çıkacak ekranda resmi nereye kayıt edeceğimizi seçiyoruz ve dosyamızın turunu JPG olarak ayarladıktan sonra dosyamıza ne isim vereceksek yazıyoruz ve Kaydet düğmesine basıyoruz. (Resim-3)

Resim-1
84816831nt9.png


Resim-2
17494826ia7.png


Resim-3

 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst