Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba Uzay Pilotları,
Gördük ki bazı kullanıcılarımız bizimle irtibata geçmek isterken sorunlar ile karşılaşmaktadır. Bizlerde sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına bir kaç değişiklik yapmayı uygun bulduk.
3 adet düğmeyi alttaki resimde gözüktüğü gibi yerleştirdik.
1. Çıkış
2. Support
3. Yardım
Support bölümünüde direk olarak iletişim formu aracılığı ile bizlere ulaşacaksınız. Sorunları ve sorularınızı en kısa sürede çözüme ulaştırısınız.
Bizler yardım bölümündede köklü değişklikler yapmayı uygun bulduk. Ve bu bağlamda forum giriş linkini yardım bölümüne koymayı uygun bulduk. Ve bunun yanında oyun hakkında kısaca bilgi almanız için yardım bölümünde sizler özel ip uçları bulabilirsiniz
1. Forum seçeneği
2. Yardım seçeneği (ip uçları oyun bilgileri)
3. Support seçeneği
Saygılar
Türkiye Darkorbit Takımı
Gördük ki bazı kullanıcılarımız bizimle irtibata geçmek isterken sorunlar ile karşılaşmaktadır. Bizlerde sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına bir kaç değişiklik yapmayı uygun bulduk.
3 adet düğmeyi alttaki resimde gözüktüğü gibi yerleştirdik.
1. Çıkış
2. Support
3. Yardım
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Support bölümünüde direk olarak iletişim formu aracılığı ile bizlere ulaşacaksınız. Sorunları ve sorularınızı en kısa sürede çözüme ulaştırısınız.
Bizler yardım bölümündede köklü değişklikler yapmayı uygun bulduk. Ve bu bağlamda forum giriş linkini yardım bölümüne koymayı uygun bulduk. Ve bunun yanında oyun hakkında kısaca bilgi almanız için yardım bölümünde sizler özel ip uçları bulabilirsiniz
1. Forum seçeneği
2. Yardım seçeneği (ip uçları oyun bilgileri)
3. Support seçeneği
Saygılar
Türkiye Darkorbit Takımı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)