Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Sro Server MokokO Bayram Hediyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gamestal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Saat 24:00 itibari ile üye olan bütün oyuncularımıza 250 yerine avatar seti ve global ile reverse scrool alabilmeleri için 300 silk yüklenmiştir ve promosyon sona ermiştir... Katılan herkese teşekkür ederiz..

bende uğraşıyorum senelerdır benım gm le kanka olma gıbı bı nıyetım yok 2 saatte 120 olma gıbı bı nıyetımde yoktu açıkların bazılarını sorup ona gore oyunumu oynıcaktım bos yere avrupalı char kasıpta ılerde bı ıse yaramadıgını gorunce oyun bosa gıtmesın dıye sana danıscaktım kardesm anladınmı ? ben 400 uyelık hamachı agı yonettım bılen bılır kendı pc'ım uzerınden hemde ama daha bısı yazamadan sen dırek bısı ıstıcegımızı sanıp cvp dahı atmıyorsun soru soramadıktan sonra wiz kassam 120 lvl a kadar ıse yaramadıgını gordugumuzde 2 mız ıcınde zaman kaybı degılmı bu ?

bende uğraşıyorum senelerdır benım gm le kanka olma gıbı bı nıyetım yok 2 saatte 120 olma gıbı bı nıyetımde yoktu açıkların bazılarını sorup ona gore oyunumu oynıcaktım bos yere avrupalı char kasıpta ılerde bı ıse yaramadıgını gorunce oyun bosa gıtmesın dıye sana danıscaktım kardesm anladınmı ? ben 400 uyelık hamachı agı yonettım bılen bılır kendı pc'ım uzerınden hemde ama daha bısı yazamadan sen dırek bısı ıstıcegımızı sanıp cvp dahı atmıyorsun soru soramadıktan sonra wiz kassam 120 lvl a kadar ıse yaramadıgını gordugumuzde 2 mız ıcınde zaman kaybı degılmı bu ?

Hamachi server değiliz.. Öyle oturupta hamachi kuran, canı isteyince açıp canı isteyince kapatan da değiliz.. senin dediğin gibi bir server kursaydık charımızın başında oturur lak lak ederdik.. ama biz charımızı oyuna sokuyoruz ve pm atabilsinler dertlerini yazabilsinler diye oyunda bırakıyoruz arka planda ise serveri nasıl daha iyi hale getirebiliriz diye çalışmalar yapıyoruz.. boş boş pm lerle uğraşacak zamanımız yok..

Server hatası yüzünden bir charda silinirse aynı levelinde yeni char veriyoruz... ben bu oyunu 6 sene oynamışım daha dünkü bebelerden oyun bilgisi alacak değilim..

kardeş bu oyunun sitesi falan ykmu ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri