- Konular
- 79
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Silkroad Serverimiz den bugün gece saat 24 e kadar kayit olarak yeni karakter açan bütün oyuncularımıza 250 silk bayram hediyesidir.. Serverimiz 5 GB Ram VPS Sunucudur 7/24 açıktır...
Oyuncu Kayıt sitemiz
Oyuncularda GM itemleri yoktur.. Herkes eşit şartlarda oynamaktadır..
(Not: bugün kayıt olanların hesaplarına saat 00:01 de silkleri otomatik yuklenecektir.. Her kayit olana tek tek yuklemek yerine gun sonunda toplu halde yapilacaktir..)
Oyuncu Kayıt sitemiz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Oyuncularda GM itemleri yoktur.. Herkes eşit şartlarda oynamaktadır..
(Not: bugün kayıt olanların hesaplarına saat 00:01 de silkleri otomatik yuklenecektir.. Her kayit olana tek tek yuklemek yerine gun sonunda toplu halde yapilacaktir..)
Son düzenleme:
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hani kardeşm kayıt oldm silk faln yok
- Konular
- 79
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hani kardeşm kayıt oldm silk faln yok
Mesajımda buna açıklama yaptım.. Tek tek herkese yüklemek yerine gün sonunda hemen toplu olarak herkese yüklenecektir..
- Konular
- 11
- Online süresi
- 1m 20s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 5 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 81
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Server srx ke kurulu herseyı gectım gm bızle esıt degıl esıt olmasıda gerekmezde kendısı boyle soylememelı onuda gectım S.a yazıyorsun bırsey ıstıcegını sanıp cevap dahi vermıyor bos gecın arkadaslar kısa ömürlü sw
- Konular
- 79
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Server srx ke kurulu herseyı gectım gm bızle esıt degıl esıt olmasıda gerekmezde kendısı boyle soylememelı onuda gectım S.a yazıyorsun bırsey ıstıcegını sanıp cevap dahi vermıyor bos gecın arkadaslar kısa ömürlü sw
2 saatde 120 olup gm itemleriyle yeni baslayanlara hava atacak oyuncuları istemiyoruz.. hele kendini uyanık sananları hiç istemiyoruz...hem gm ye mesaj atipta ne yapacaksın ? gm ile ne işin olabilir ? herkes eşit şartlarda başlıyor ve arzu edenler kasarak devam ediyor.. gm ile kanka olamayanlar başka serverlere gidiyor.. ben bu oyunu 7/24 5-6 sene oynamış birisiyim ve 2 senedir server kurmaya çalışıyorum. hatta bu amaçla 2 sene evvel
ve
domainlerini almış ama serveri kuramamış ve kurduramamıştım. Şimdi iyi yada kötü bir şekilde kurdurdum.. elbetteki hataları vardır ve hergun 10-15 hata duzeltilmekte ve oyun daha zevkli hale gelmektedir.. şuan Türkiye'de hiç bir serverde olmayan 5 GB ram vps sunucu kullanıyorum.. hiç kimse oynamasa bile ben ve arkadaşlarım oynasak yine yeter.. sen ve senin gidibler herkes istediği yerde oynamakta serbesttir..
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)