PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

Sro Server MokokO Bayram Hediyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gamestal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

gamestal

Level 4
TM Üye
Üye
Konular
79
Reaksiyon Skoru
34
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
118
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Silkroad Serverimiz den bugün gece saat 24 e kadar kayit olarak yeni karakter açan bütün oyuncularımıza 250 silk bayram hediyesidir.. Serverimiz 5 GB Ram VPS Sunucudur 7/24 açıktır...
Oyuncu Kayıt sitemiz

Oyuncularda GM itemleri yoktur.. Herkes eşit şartlarda oynamaktadır..
(Not: bugün kayıt olanların hesaplarına saat 00:01 de silkleri otomatik yuklenecektir.. Her kayit olana tek tek yuklemek yerine gun sonunda toplu halde yapilacaktir..)
e2b2ff7af406aa8.jpg

Son düzenleme:
Hani kardeşm kayıt oldm silk faln yok

Server srx ke kurulu herseyı gectım gm bızle esıt degıl esıt olmasıda gerekmezde kendısı boyle soylememelı onuda gectım S.a yazıyorsun bırsey ıstıcegını sanıp cevap dahi vermıyor bos gecın arkadaslar kısa ömürlü sw

Server srx ke kurulu herseyı gectım gm bızle esıt degıl esıt olmasıda gerekmezde kendısı boyle soylememelı onuda gectım S.a yazıyorsun bırsey ıstıcegını sanıp cevap dahi vermıyor bos gecın arkadaslar kısa ömürlü sw

2 saatde 120 olup gm itemleriyle yeni baslayanlara hava atacak oyuncuları istemiyoruz.. hele kendini uyanık sananları hiç istemiyoruz...hem gm ye mesaj atipta ne yapacaksın ? gm ile ne işin olabilir ? herkes eşit şartlarda başlıyor ve arzu edenler kasarak devam ediyor.. gm ile kanka olamayanlar başka serverlere gidiyor.. ben bu oyunu 7/24 5-6 sene oynamış birisiyim ve 2 senedir server kurmaya çalışıyorum. hatta bu amaçla 2 sene evvel ve domainlerini almış ama serveri kuramamış ve kurduramamıştım. Şimdi iyi yada kötü bir şekilde kurdurdum.. elbetteki hataları vardır ve hergun 10-15 hata duzeltilmekte ve oyun daha zevkli hale gelmektedir.. şuan Türkiye'de hiç bir serverde olmayan 5 GB ram vps sunucu kullanıyorum.. hiç kimse oynamasa bile ben ve arkadaşlarım oynasak yine yeter.. sen ve senin gidibler herkes istediği yerde oynamakta serbesttir..

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri