Test5410 1
Test5410
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

Hadİ eyvallah

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan samettunca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 340
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben gidiyorum hadi eyvallah.güzel bi pvp server buldum.91 lvl büyülü silahım var.kusura bakmayın ama çoooooooooooooooook beklersiniz :ka19: babası oğluna demiş:''oğlum sen adam olamazsın'' sonra oğlu nasıl olduysa mod olmuş ve babasını banlamış ona:''noldu baba hani ben adam olamazdım''. babası da ona :''ben sana mod olamazsın demedim ADAM OLAMAZSIN dedim'' demiş.İlk önce adam olun ;)

ben gidiyorum hadi eyvallah.güzel bi pvp server buldum.91 lvl büyülü silahım var.kusura bakmayın ama çoooooooooooooooook beklersiniz :ka19: babası oğluna demiş:''oğlum sen adam olamazsın'' sonra oğlu nasıl olduysa mod olmuş ve babasını banlamış ona:''noldu baba hani ben adam olamazdım''. babası da ona :''ben sana mod olamazsın demedim ADAM OLAMAZSIN dedim'' demiş.İlk önce adam olun ;)

NasıL bi hikaye bu Lan dengesiz yürü git :m08:

NasıL bi hikaye bu Lan dengesiz yürü git :m08:

Aynen O öyle değildi Adama babası senden adam olmaz demiş adam üyümüş zengin olmuş babasını ofisine getirtmiş demiş Hani bednen Adam olmazdı baba Babasıda demiş ben sana zengin olamazsın demedim adam olamazsın dedim demiş adamda bak oldum ya demiş babasıda adam olsan ayağğına getirtmezdin sen gelirdin demiş o öyle :D:D :P

S....qit !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri