Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Kullanımı Çok Basit 15 Agustos Tarihinde kendim Yaptım Kodlama Metin2 Açıgı
Neyse ben Direk Konuya Gireyim. Ticaret Hilesi diye duymussunuzdur fakat
bulamamışsınızdır. ALIN SİZE GERÇEK METİN2 TİCARET HACK !
>>>KULLANIMI<<<
İlk Önce Charınıza Giriş Yapınız Karekterinizi Seçiniz Giriniz. Verdigim Hile yi Açınız. Şimdi 1 dakikamız var 1 dakika içinde birine ticaret göndermemiz lazım ALTINI ÇİZİYORUM TİCARETİ BİZ GÖNDERECEGİZ. Gönderdikten Sonra 15 saniye içinde Otomatikman Karşı Taraf Kabul e Basacaktır. Elinizi Çabuk Tutunuz Çünkü Karşı Taraf Ticareti kapatırsa İtem Size Gelmez.
Şimdiden Herkese İyi Oyunlar Dilerim.
LİNK İ KOYAM SABIRSIZLANMAYIN
ŞİMDİ ARAMIZDA VİRÜS TÜ EFENDIM KEYLOGER DI DİENLER OLACAK BUYRUN SİZE KAPI GİBİ VİRÜS TOTAL RAPORU
Neyse ben Direk Konuya Gireyim. Ticaret Hilesi diye duymussunuzdur fakat
bulamamışsınızdır. ALIN SİZE GERÇEK METİN2 TİCARET HACK !
>>>KULLANIMI<<<
İlk Önce Charınıza Giriş Yapınız Karekterinizi Seçiniz Giriniz. Verdigim Hile yi Açınız. Şimdi 1 dakikamız var 1 dakika içinde birine ticaret göndermemiz lazım ALTINI ÇİZİYORUM TİCARETİ BİZ GÖNDERECEGİZ. Gönderdikten Sonra 15 saniye içinde Otomatikman Karşı Taraf Kabul e Basacaktır. Elinizi Çabuk Tutunuz Çünkü Karşı Taraf Ticareti kapatırsa İtem Size Gelmez.
Şimdiden Herkese İyi Oyunlar Dilerim.
LİNK İ KOYAM SABIRSIZLANMAYIN
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ŞİMDİ ARAMIZDA VİRÜS TÜ EFENDIM KEYLOGER DI DİENLER OLACAK BUYRUN SİZE KAPI GİBİ VİRÜS TOTAL RAPORU
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)