BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Everest ;) Öpdüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AvecaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Yapılan tabiki yanlış ama , ben şirkette çalışan bazı yetkililerin müşterilerine ve turkmmo üyelerine davranışlarını hiç hoş bulmadım. bir yetkili , hem de vip üye olan yetkililerin saygılı olması gerekir.Olmazlar ise bunu güzelce söyleyebilirdiniz. Ancak hacked başvurmuşsunuz. Gerisi , şirkete kalmış.

Biz sabırların bittiği tükendiği yerdeyiz. Elimizden sitemizin yedeği olmasa tamamen bitmiştik şu anda 100 adet müşterilerimin subdomainleri silinmiş durumda ortalama 19 saattir ayaktayım ve sanırım 24 saat' i geçeceğim gibi duruyor. Bizde insanız bizede yazık varsa bir derdi sulhla halledelim ama bunların amacı farklı bende size inadına everest diyorum görüşürüz.

Bu konu sahibi hakkında da gereken en yakın zamanda yapılacak inşallah 2 saat önce bilişim suçlarına bilgi e-maili gönderdim yarın arayıp neler yapabileceğim konusunda bilgi alacağım elimizden geldiğince bu işi adli mercilere ulaştıracağım.

Biz sabırların bittiği tükendiği yerdeyiz. Elimizden sitemizin yedeği olmasa tamamen bitmiştik şu anda 100 adet müşterilerimin subdomainleri silinmiş durumda ortalama 19 saattir ayaktayım ve sanırım 24 saat' i geçeceğim gibi duruyor. Bizde insanız bizede yazık varsa bir derdi sulhla halledelim ama bunların amacı farklı bende size inadına everest diyorum görüşürüz.

Bu konu sahibi hakkında da gereken en yakın zamanda yapılacak inşallah 2 saat önce bilişim suçlarına bilgi e-maili gönderdim yarın arayıp neler yapabileceğim konusunda bilgi alacağım elimizden geldiğince bu işi adli mercilere ulaştıracağım.

Doğrudur hocam , sizide anlıyorum ama ; bazı yorumlar gördüm. pek hoş kaçmadı. neyse hayırlısı. kolay gelsin.

Gerçek AvecaR ben deqiLim :eek::eek: şaka maziyetinde açtım konuyu :D şimdi ip alırlarsa kötü olur bana bulaşmayında ne yapıyosanı yapın

gerçek avecar msn adresi : avecar99@hotmail.com

Gerekli görüntüler resimler alındı bayramın 2. günü aslı olduğunu kanıtlacak noterden tastikletcem sanada o küfürleri teker teker yurtturmaz imreti alem içinde seni burada afişe edip rezil etmezsem cümle alem yüzüme tükürsün. Bu konuyu istediğin kadar editle şu anda turkmmo adminine gerekli mail gönderdim bilgi toplamak için ve konuyu saklamaları için seninle farklı yerlerde görüşeceğiz paşam. ;)

Gerekli görüntüler resimler alındı bayramın 2. günü aslı olduğunu kanıtlacak noterden tastikletcem sanada o küfürleri teker teker yurtturmaz imreti alem içinde seni burada afişe edip rezil etmezsem cümle alem yüzüme tükürsün. Bu konuyu istediğin kadar editle şu anda turkmmo adminine gerekli mail gönderdim bilgi toplamak için ve konuyu saklamaları için seninle farklı yerlerde görüşeceğiz paşam. ;)

Hakan Bey; Açılan Subdomain'leri Tek Tek BildirecekMisiniz Yoksa Biz Bildirim Açmak Zorunda Mıyız?

Hakan Bey; Açılan Subdomain'leri Tek Tek BildirecekMisiniz Yoksa Biz Bildirim Açmak Zorunda Mıyız?

2-3 saat sonra ticket göndermeye başlayabilirsiniz siteleriniz için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri