- Konular
- 37
- Reaksiyon Skoru
- 743
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 162
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yapılan tabiki yanlış ama , ben şirkette çalışan bazı yetkililerin müşterilerine ve turkmmo üyelerine davranışlarını hiç hoş bulmadım. bir yetkili , hem de vip üye olan yetkililerin saygılı olması gerekir.Olmazlar ise bunu güzelce söyleyebilirdiniz. Ancak hacked başvurmuşsunuz. Gerisi , şirkete kalmış.
Biz sabırların bittiği tükendiği yerdeyiz. Elimizden sitemizin yedeği olmasa tamamen bitmiştik şu anda 100 adet müşterilerimin subdomainleri silinmiş durumda ortalama 19 saattir ayaktayım ve sanırım 24 saat' i geçeceğim gibi duruyor. Bizde insanız bizede yazık varsa bir derdi sulhla halledelim ama bunların amacı farklı bende size inadına everest diyorum görüşürüz.
Bu konu sahibi hakkında da gereken en yakın zamanda yapılacak inşallah 2 saat önce bilişim suçlarına bilgi e-maili gönderdim yarın arayıp neler yapabileceğim konusunda bilgi alacağım elimizden geldiğince bu işi adli mercilere ulaştıracağım.
- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 40
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Biz sabırların bittiği tükendiği yerdeyiz. Elimizden sitemizin yedeği olmasa tamamen bitmiştik şu anda 100 adet müşterilerimin subdomainleri silinmiş durumda ortalama 19 saattir ayaktayım ve sanırım 24 saat' i geçeceğim gibi duruyor. Bizde insanız bizede yazık varsa bir derdi sulhla halledelim ama bunların amacı farklı bende size inadına everest diyorum görüşürüz.
Bu konu sahibi hakkında da gereken en yakın zamanda yapılacak inşallah 2 saat önce bilişim suçlarına bilgi e-maili gönderdim yarın arayıp neler yapabileceğim konusunda bilgi alacağım elimizden geldiğince bu işi adli mercilere ulaştıracağım.
Doğrudur hocam , sizide anlıyorum ama ; bazı yorumlar gördüm. pek hoş kaçmadı. neyse hayırlısı. kolay gelsin.
- Konular
- 37
- Reaksiyon Skoru
- 743
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 162
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Gerçek AvecaR ben deqiLimşaka maziyetinde açtım konuyu
şimdi ip alırlarsa kötü olur bana bulaşmayında ne yapıyosanı yapın
gerçek avecar msn adresi : avecar99@hotmail.com
Gerekli görüntüler resimler alındı bayramın 2. günü aslı olduğunu kanıtlacak noterden tastikletcem sanada o küfürleri teker teker yurtturmaz imreti alem içinde seni burada afişe edip rezil etmezsem cümle alem yüzüme tükürsün. Bu konuyu istediğin kadar editle şu anda turkmmo adminine gerekli mail gönderdim bilgi toplamak için ve konuyu saklamaları için seninle farklı yerlerde görüşeceğiz paşam.

- Konular
- 215
- Reaksiyon Skoru
- 231
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -102
- DevLira
- 0
Gerekli görüntüler resimler alındı bayramın 2. günü aslı olduğunu kanıtlacak noterden tastikletcem sanada o küfürleri teker teker yurtturmaz imreti alem içinde seni burada afişe edip rezil etmezsem cümle alem yüzüme tükürsün. Bu konuyu istediğin kadar editle şu anda turkmmo adminine gerekli mail gönderdim bilgi toplamak için ve konuyu saklamaları için seninle farklı yerlerde görüşeceğiz paşam.![]()
Hakan Bey; Açılan Subdomain'leri Tek Tek BildirecekMisiniz Yoksa Biz Bildirim Açmak Zorunda Mıyız?
- Konular
- 37
- Reaksiyon Skoru
- 743
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 162
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Hakan Bey; Açılan Subdomain'leri Tek Tek BildirecekMisiniz Yoksa Biz Bildirim Açmak Zorunda Mıyız?
2-3 saat sonra ticket göndermeye başlayabilirsiniz siteleriniz için.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)