romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mmomt2 yöneticileri acil yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xxasilkanxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 211
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxasilkanxx

Level 1
Üye
Konular
8
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 1 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
42
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

merhaba ben tolga MMOMT2 oynuyorum ve yöneticilere seslenmek istiyorum venüs serverinde 98 lv ocean burn adlı oyuncu kullanıcısıyım ve ben bir hata yapıp tüm itemlerimi aynı mail adresini kullandığım kardeşim amca oğluma kasılsın diye verdim ancak çar ban yemiş ve bana ait olan 8 adet EDİT item o çarda sizlere yalvarırım mübarek günde banı kaldırın itemlerimi alayım tekrar banlayın lütfen çarın neden ban yediğini bilmiyorum mutlaka hatalıdır onun adına ben özür dilerim 15 gün oldu çarın kayıtlı olduğumsn adresi şifresi patlatılmış gönderdiğiniz mail okuyamadık şifreyi de henüz kurtaramadık sizden SESİMİ duyup yardımcı olmanızı rice ediyorum yoksa benim için kötü olacak o itemlere verdiğim para yüzünden zorda kaldım itemlerimi geri almam lazım lütfen yardımcı olun lütfen defalarca yazdım ama sesimi duyan yok bu kaliteli oyunda bi yardım edecek kimse yokmu MMOMT2 YÖNETİCİLERİ LÜTFEN YARDIMCI OLUN teşekkürler. banlanan çar xxasilkurt35 ve bana ait bütün itemler bu çarda itemleri alayım çarı tekrar banlayın lütfen ACİLLLL YARDIM TALEP EDİYORUM..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri