Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Bilteksis Ofis Görüntüleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bilteksis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırlı olsun, güzel :)

Sağolun. Deri koltuklarla biraz kurtlar vadisi havası oldu ama idare ediverin gari :)

24wd11.gif

Hay hay istediğiniz yemek olsun.

Kararlar alınmadan önce bir ön ayak olunması gerekiyor. Çünkü bu şekilde herkez birbirini bekliyor.

İnş. beraber bu lobileşme hususunda bir atım atıp diğer firmalardaki kardeşlerimizinde lobileşme hususunda girişim ve gelişimde bulunması için ön ayak olmuş oluruz.

Bu konulara bu tür ortamlarda girmeyi pek sevmiyorum ama öncelikle bazı firmalardaki "kardeşlerimizin" diğer firmalara düşman olarak bakmasından kurtulması lazım. Bunu başaracaklarından da adım gibi eminim.

Tekrar hayırlı olsun ofisiniz.

En güzeli :) Bir gün bende uğrarım ofisinize :)

Her zaman başımızın üstünde yeriniz var.

Bu konulara bu tür ortamlarda girmeyi pek sevmiyorum ama öncelikle bazı firmalardaki "kardeşlerimizin" diğer firmalara düşman olarak bakmasından kurtulması lazım. Bunu başaracaklarından da adım gibi eminim.

Tekrar hayırlı olsun ofisiniz.

Doğru umarım bu düşmanlık olayından kurtulurlar ki. Kurtulmadıkları ve standart esnafcilik mantigi ile hareket ettikleri sürece olduğu yerde saymaları kaçınılmaz bir gerçek. Bu durum daha çok işin ticaret ahlaki, kurallari ve rakip firma iliskileri hususunda yeterli bilgi ve tecrubelerinin olmaması ve metin2 satisi yapanlarin yaş ortalamasından kaynaklı.

Tekrar sağolun.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri