Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Misyonumuz
Müsterilerimize, etkin ve verimli bir sekilde kullanabilecekleri ürün ve hizmetlerimizi en kalite biçimde sunmak. Müsterilerimize kesintisiz, hizli ve güvenilir internet hizmeti sunmak ve eksiksiz müsteri memnuniyeti saglamak.
Vizyonumuz
Hem bireysel hem de kurumsal pazarda iddiali bir konuma gelebilmek, pazar payini en üst seviyelere çikarmak ve Türkiye'de internet servisleri denilince akla gelen ilk isim olmaktir.
Hakkımızda
Firmamiz, Bireysel ve Kurumsal Internet Hizmetleri sunabilmek amaciyla 2005 yilinda Istanbul Il'inde kurulmustur. Kuruldugu günden itibaren müsterilerine kesintisiz, hizli ve güvenilir internet hizmetleri sunmayi ve eksiksiz müsteri memnuniyetini amaç edinmistir.
2007 yilindan bu yana firmamiz agirlikli olarak kurumsal hosting pazarinda faaliyet göstermekle birlikte, 2007 yilinin Kasım ayi itibari ile bireysel pazarda da agirligini hissettirmek üzere yeni yatirimlar yapmaktadir. Bu amaçla Kasım 2007 ile beraber yeni bir kurumsal kimlik ve yeni servislerle hizmetlerine devam etmektedir.
Müsterilerimize, etkin ve verimli bir sekilde kullanabilecekleri ürün ve hizmetlerimizi en kalite biçimde sunmak. Müsterilerimize kesintisiz, hizli ve güvenilir internet hizmeti sunmak ve eksiksiz müsteri memnuniyeti saglamak.
Vizyonumuz
Hem bireysel hem de kurumsal pazarda iddiali bir konuma gelebilmek, pazar payini en üst seviyelere çikarmak ve Türkiye'de internet servisleri denilince akla gelen ilk isim olmaktir.
Hakkımızda
Firmamiz, Bireysel ve Kurumsal Internet Hizmetleri sunabilmek amaciyla 2005 yilinda Istanbul Il'inde kurulmustur. Kuruldugu günden itibaren müsterilerine kesintisiz, hizli ve güvenilir internet hizmetleri sunmayi ve eksiksiz müsteri memnuniyetini amaç edinmistir.
2007 yilindan bu yana firmamiz agirlikli olarak kurumsal hosting pazarinda faaliyet göstermekle birlikte, 2007 yilinin Kasım ayi itibari ile bireysel pazarda da agirligini hissettirmek üzere yeni yatirimlar yapmaktadir. Bu amaçla Kasım 2007 ile beraber yeni bir kurumsal kimlik ve yeni servislerle hizmetlerine devam etmektedir.
Taklitlerden sakınınız. Yaptığımız bir çok yenilikler günümüzde başkaları tarafından uygulamaya konuluyor. Durum ortada...
Yapıcı olmayan insanlar, yapıcı olanları kötüleyerek kendilerini göstermeye çalışırlar. Zor olan yapıcı olmak, yıkmak kolay olandır...
---
Web Site: http://bilteksis.net.tr
Destek E-Posta: destek@bilteksis.net.tr (MSN DEĞİLDİR)
Bilgi E-Posta: bilgi@bilteksis.net.tr (MSN DEĞİLDİR)
TİB Faaliyet Belge No: YS-(1714)
Tel No: +90 274 271 35 13 (Henüz tam anlamıyla aktif edilmedi. Bilgiler yenilenmektedir.)
Adres: Sapanbağları Mah. Heybeli Sok. No: 14/B 34893 Pendik/İstanbul - Türkiye
Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olur inşAllah yasin bey
Karşı yakaya yolum düşerse bir çay içmeye gelirim şimdiden sözümü alayım ben
Daha büyük ofislere taşınman dileğiyle kolay gelsin

Daha büyük ofislere taşınman dileğiyle kolay gelsin

Hayırlı uğurlu olur inşAllah yasin bey
Daha büyük ofislere taşınman dileğiyle kolay gelsin![]()
Çok teşekkür ederiz. Tabiki, başımızın üzerinde yeriniz var. Her zaman herkeze kapımız açık. Ayrıca burdan da ufaktan duyurmuş olayım. Şu lobileşme hususunu da ayrıca geldiğinizde görüşürüz

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederiz. Tabiki her zaman herkeze kapımız açık. Ayrıca burdan da ufaktan duyurmuş olayım. Şu lobileşme hususunu da ayrıca geldiğinizde görüşürüz![]()
Yalnız yemekte isterim ben

Evet görüşmüştük telefonda bunu. Ama radikal kararlar almanın vakti geldi.
Artık faaliyete geçme vakti.
Yalnız yemekte isterim ben
Evet görüşmüştük telefonda bunu. Ama radikal kararlar almanın vakti geldi.
Artık faaliyete geçme vakti.
Hay hay istediğiniz yemek olsun.
Kararlar alınmadan önce bir ön ayak olunması gerekiyor. Çünkü bu şekilde herkez birbirini bekliyor.
İnş. beraber bu lobileşme hususunda bir atım atıp diğer firmalardaki kardeşlerimizinde lobileşme hususunda girişim ve gelişimde bulunması için ön ayak olmuş oluruz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)