TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Son umudumuz bugün !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mustang34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sabır denen şeyinde sonu vardır sokon şunu kalın kafanıza kaç gün oldu hala daha sabrediceğimi bildiriyorum bugüne kadar hep adminleri savundum işiniz yokmu hep konu açıyonuz diyen arkadaş ben hep konu açan biri değilim zaten profilimde görürsün kaç tane konu açtığımı konu açmak demek zaten duygularımızı başkalarıyla paylaşmak ve tartışmaktır . . . bizde duygularımızı ifade ediyoruz (şuana kdr 2 tane konu açtım)

''Sabrın sonu selamettir.'' diye bir atasözü var. Beklersen mutlaka açılcak kardeşim. Ama sabır sabır yine sabır. Adamlar bizim için uğraşıyorlar işte daha ne istiyorsun.

ne bu hep ayni laflar acilcak acilcak bekle acilir

Ya siz beklemeyi bilmiyor musunuz? Başka oyun oyna başka pvp'de oyna. Açılınca gene gelirsiniz kardeşim ne bu kadar uzatıyonuz?

ORTALIGI KARIŞTIRMAYIN LFN ORTAMI GERMEYE HİÇ HAKKINIZ YOK TMM BİRAZ GEÇİKME OLDU AMA BİRAZDA SORUNU KENDİNİZDE ARAYIN BİZ NE YAPTIKDA BU KADAR GEÇ KALDI DİYE SİZ BUKADAR GEREKSİZ KONU AÇMASAYDİNIZ ÇOKTAN AÇILICAKTI VE BUGUN TROJENİ BEKLEMEYECEKTİK:ka24:
:ka24: saçma sapan konuşma forumla oyunun alakası yok oyundayken foruma uğruyomusun uğramıyosundur ozaman boş konuşma oyun açılsaydı açılırdı boş konuşma burda forumla oyununn işi yok sonuçta oyuna forumdan girmiyruz demi

Sana Katılıuorum

aga ben 2 gün daha bekleyip görecem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri