- Konular
- 8
- Online süresi
- 16m 2s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sabır denen şeyinde sonu vardır sokon şunu kalın kafanıza kaç gün oldu hala daha sabrediceğimi bildiriyorum bugüne kadar hep adminleri savundum işiniz yokmu hep konu açıyonuz diyen arkadaş ben hep konu açan biri değilim zaten profilimde görürsün kaç tane konu açtığımı konu açmak demek zaten duygularımızı başkalarıyla paylaşmak ve tartışmaktır . . . bizde duygularımızı ifade ediyoruz (şuana kdr 2 tane konu açtım)
''Sabrın sonu selamettir.'' diye bir atasözü var. Beklersen mutlaka açılcak kardeşim. Ama sabır sabır yine sabır. Adamlar bizim için uğraşıyorlar işte daha ne istiyorsun.
- Konular
- 8
- Online süresi
- 16m 2s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
ne bu hep ayni laflar acilcak acilcak bekle acilir
Ya siz beklemeyi bilmiyor musunuz? Başka oyun oyna başka pvp'de oyna. Açılınca gene gelirsiniz kardeşim ne bu kadar uzatıyonuz?
- Konular
- 61
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
:ka24: saçma sapan konuşma forumla oyunun alakası yok oyundayken foruma uğruyomusun uğramıyosundur ozaman boş konuşma oyun açılsaydı açılırdı boş konuşma burda forumla oyununn işi yok sonuçta oyuna forumdan girmiyruz demiORTALIGI KARIŞTIRMAYIN LFN ORTAMI GERMEYE HİÇ HAKKINIZ YOK TMM BİRAZ GEÇİKME OLDU AMA BİRAZDA SORUNU KENDİNİZDE ARAYIN BİZ NE YAPTIKDA BU KADAR GEÇ KALDI DİYE SİZ BUKADAR GEREKSİZ KONU AÇMASAYDİNIZ ÇOKTAN AÇILICAKTI VE BUGUN TROJENİ BEKLEMEYECEKTİK:ka24:
- Konular
- 21
- Online süresi
- 2h 41m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
Sana Katılıuorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)