- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Eskiden öle kasıodm arkadaş soydu 52 lvl ken güveneceğim kişi yok yine de tşk.
İtem geliştirme konusunda yardım eden ??
Bence her zaman güvenilicek biri vardır.
Mesela ben

- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Saol süper olmuş ama item geliştirme derken para kasmayı kast etmedim.Herşeyden Önce Bir Şamanının oLması Lazım 36 LeveL Kritiği Ve Kutsaması Master Bir Şaman.
1-İtem Yapmaya Sıra GeLince LeveL'in Ruh Taşı Kasmaya Çok Müsait Ruh Taşı Kasabilirsin. KuLe Yapıp Kulede İtem Yapabilirsin. Yada Benim Konumda Yazmış oLduğum Gibi 30 LeveL Bi Metin Karakteri Yaparsın 2.Köyde Metin Kesersin ÇıkanLarı Satıp İtem Geliştirebilirsin.
1. Sorununa Böyle Bir Cevap Veriyorum.
GeLeLim 2. Sorununa
Kasmaktan Sıkılıyorsun Ve 2. katta Hangi Slotları Kesmelisin. Şamanın Varsa 36 LeveL 1 Grup 1 Grup Pençe Kesmen En ideaLi. Yoksa Şamanın 1. oda En ideaLi.Atın Varsa ve Büyülü ise İş Daha da GüzeL.Sıkılmaman için Hoşlandığın Bi Şarkı aç Slotlarla Oyna SLotlar Sadece Kendini Geliştirmek için Yok Farzet Büyülü Atının Skillerini Kullan Oyna Eğlenmeye Çalış.30 Dk Kas 10 dk Mola ver.Expinin Artışlarını %5 %5 Olarak Düşün %5 'de bir Engel atlıyacam Hayde ''Adın neyse''.Kendine Moral ver.Arada Git Kattakilere Sataş.Biraz Muhabbet Et.Sen Zannediyormusun Diğer herkez Sadece Kasıyor.Bir yandan Kasıyor Bir yandan Muhabbet ediyor.Bir yandanda Katta aLacağı Slot sayısını Arttırmak için Yeni Yeni Taktikler üretmeye Çalışıyorlar.Sende Öyle Yapmaya Çalış o da oLmadı Karakterini Kasarken Yanına Bir Arkadaşını Çağır onLa GüLe oynaya Kas. Bir Çok Yol var ÖnemLi oLan Kasmayı EğLenceLi Bir HaLe Getirmektir.
Umarım İşine Yarar.
İtem Yapma'yı Benim Bu konumu İyi Okursan O BöLümüde AtLatırsın. Ama En ÖnemLisi Sabır Bunu Unutma Kardeşim...
Karakter GeLişimi
Para konusunda sıkıntım yok en azından şu anlık.Karakterimi sağlam yapmak için hangi itemleri almalıyım.Kasma konusunda yardımın için çok tşk.Bi de ruh taşı nerde kasmalıyım bu lvl de ilk defa duydum bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim.
Son düzenleme:
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bence her zaman güvenilicek biri vardır.
Mesela ben![]()
![]()
![]()
Ben 4 yıldır metin2 oynuyorum ilk defa 55 i geçebildim.Çünkü arkadaşlarla ortak kasıyoruz 40 ı geçtikten sonra bi bakıyorum çar soyulmuş oyundan soğuyorum 5-6 ay yokum.Yani bu başıma gelen ilk değil.Güvenilecek kişi yok etrafımda.
- Konular
- 17
- Online süresi
- 6m 11s
- Reaksiyon Skoru
- 81
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- -8
- DevLira
- 0
Saol süper olmuş ama item geliştirme derken para kasmayı kast etmedim.
Para konusunda sıkıntım yok en azından şu anlık.Karakterimi sağlam yapmak için hangi itemleri almalıyım.Kasma konusunda yardımın için çok tşk.Bi de ruh taşı nerde kasmalıyım bu lvl de ilk defa duydum bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim.
Her item İyidir Sadece EfsunLarı iyi BiLmek Lazımdır.İtemlerin EfsunLu oLursa Sağlam oLursun.Ama Dandik Efsunlar oLmucak.idaretende olsa iyi Efsun oLması lazım.
Ruh Taşı 50 LeveL Metininden Başlıyor 90'a Kadar Her metinden Düşer. iLk Başlarda 50 LeveL Metinlerindende Düşmüyordu ama artık düşüyor diye biliyorum. Umarım Yardımcı oLmuştur
İyi ForumLar.
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Her item İyidir Sadece EfsunLarı iyi BiLmek Lazımdır.İtemlerin EfsunLu oLursa Sağlam oLursun.Ama Dandik Efsunlar oLmucak.idaretende olsa iyi Efsun oLması lazım.
Ruh Taşı 50 LeveL Metininden Başlıyor 90'a Kadar Her metinden Düşer. iLk Başlarda 50 LeveL Metinlerindende Düşmüyordu ama artık düşüyor diye biliyorum. Umarım Yardımcı oLmuştur
İyi ForumLar.
Saol çok teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)