- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 5 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
56 lvl bedensel savaşçıyım.
Elimde +9 dolunay var 29 ort lu +3 kavrama ve canavar basılı.Zırh:+9ejder +3 savunma taşı kask+9 demirkask Kalkan: Beşgen kalkan +9 Bilezik: 1000hpli Ayakkabı : 1000hpli küpe:+9 abanoz kolye:1000hp li sizce itemleri nasıl geliştirmeliyim ve 2.katta hangi slotlarda kasılamlıyım(hile kullanmadan)
Bide bazıları günde 3-4 saat sıkılmadan ve aralıksız kasabiliyolar bunun yöntemi nedir ben yarım saat kasabiliyorum en fazla sonra patlıcak gibi oluyorum kasılmayı eğlenceli hale geticek şeyler varmı sizin yöntemleriniz fln ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Elimde +9 dolunay var 29 ort lu +3 kavrama ve canavar basılı.Zırh:+9ejder +3 savunma taşı kask+9 demirkask Kalkan: Beşgen kalkan +9 Bilezik: 1000hpli Ayakkabı : 1000hpli küpe:+9 abanoz kolye:1000hp li sizce itemleri nasıl geliştirmeliyim ve 2.katta hangi slotlarda kasılamlıyım(hile kullanmadan)
Bide bazıları günde 3-4 saat sıkılmadan ve aralıksız kasabiliyolar bunun yöntemi nedir ben yarım saat kasabiliyorum en fazla sonra patlıcak gibi oluyorum kasılmayı eğlenceli hale geticek şeyler varmı sizin yöntemleriniz fln ?
Son düzenleme:
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 5 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
???
- Konular
- 148
- Reaksiyon Skoru
- 63
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Çara Ortak Bul Sıkıldıgında O Girsin Benim Öyle Pitayada 75 Ninja Var Sıkıldıgımda Arkadaş Giriyor O Kasıyor.
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 5 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Eskiden öle kasıodm arkadaş soydu 52 lvl ken güveneceğim kişi yok yine de tşk.Çara Ortak Bul Sıkıldıgında O Girsin Benim Öyle Pitayada 75 Ninja Var Sıkıldıgımda Arkadaş Giriyor O Kasıyor.
İtem geliştirme konusunda yardım eden ??
- Konular
- 17
- Online süresi
- 6m 11s
- Reaksiyon Skoru
- 81
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- -8
- DevLira
- 0
56 lvl bedensel savaşçıyım.
Herşeyden Önce Bir Şamanının oLması Lazım 36 LeveL Kritiği Ve Kutsaması Master Bir Şaman.
1-İtem Yapmaya Sıra GeLince LeveL'in Ruh Taşı Kasmaya Çok Müsait Ruh Taşı Kasabilirsin. KuLe Yapıp Kulede İtem Yapabilirsin. Yada Benim Konumda Yazmış oLduğum Gibi 30 LeveL Bi Metin Karakteri Yaparsın 2.Köyde Metin Kesersin ÇıkanLarı Satıp İtem Geliştirebilirsin.
1. Sorununa Böyle Bir Cevap Veriyorum.
GeLeLim 2. Sorununa
Kasmaktan Sıkılıyorsun Ve 2. katta Hangi Slotları Kesmelisin. Şamanın Varsa 36 LeveL 1 Grup 1 Grup Pençe Kesmen En ideaLi. Yoksa Şamanın 1. oda En ideaLi.Atın Varsa ve Büyülü ise İş Daha da GüzeL.Sıkılmaman için Hoşlandığın Bi Şarkı aç Slotlarla Oyna SLotlar Sadece Kendini Geliştirmek için Yok Farzet Büyülü Atının Skillerini Kullan Oyna Eğlenmeye Çalış.30 Dk Kas 10 dk Mola ver.Expinin Artışlarını %5 %5 Olarak Düşün %5 'de bir Engel atlıyacam Hayde ''Adın neyse''.Kendine Moral ver.Arada Git Kattakilere Sataş.Biraz Muhabbet Et.Sen Zannediyormusun Diğer herkez Sadece Kasıyor.Bir yandan Kasıyor Bir yandan Muhabbet ediyor.Bir yandanda Katta aLacağı Slot sayısını Arttırmak için Yeni Yeni Taktikler üretmeye Çalışıyorlar.Sende Öyle Yapmaya Çalış o da oLmadı Karakterini Kasarken Yanına Bir Arkadaşını Çağır onLa GüLe oynaya Kas. Bir Çok Yol var ÖnemLi oLan Kasmayı EğLenceLi Bir HaLe Getirmektir.

Umarım İşine Yarar.
İtem Yapma'yı Benim Bu konumu İyi Okursan O BöLümüde AtLatırsın. Ama En ÖnemLisi Sabır Bunu Unutma Kardeşim...
Karakter GeLişimi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)