Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Dikkatli Okuyunca Şifreyi Çözdüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GidersemGelmem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 397
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Herşey hazır. Aslında sabah saatlerinde bitirmiştik. Fakat günlerdir yaşadığımız şanssızlıklar devam ediyor. Elektrik kesintileri vs geciktirdi. Şuanda sürekli oyundan atma hatası düzeltiliyor. Daha sonrada oyunculara açacağız oyunu.

Arkamızdan küfür eden, hakaret eden arkadaşlar birazcık yüzleri varsa oyuna girmesinler lütfen

Arkamızdan küfür eden, hakaret eden arkadaşlar birazcık yüzleri varsa oyuna girmesinler lütfen

Burda deniliyorki sizi istemiyoruz siz girmeyin Adamlar size durduk yeremi küfür ettiler bu işlemlerin belli bir yolu yordamı vardır şimdi bana bilişon madem kur diyen ler olabilir benim öle bi gayem yok ama siz kurdunuz ilkinde çarlar silindi ses etmedik 2. sinde bikaç saat bakım denildi 4 gün sürdü ve hala da ne zaman biteceği meçhul siz hesabunızı yapıp bizlere arkadşlar oyun 3 gün bakımda deseniz bu 4 gün sürse bişey demeyiz hoş karşılardık ama biz de genciz bazılarımız çocuk okul açılınca giremeyecek veya vakti olmayacak tatilde oynayamadıkları için adminlere saygısızlık yapmış olabilirler bunları asıl sizin hoşgörüyle karşılamanız gerekirdi ama siz bu Cümleyle herşeyi biitirdiniz teşekkürler size

Öle bişi demiyo, diyoki SİZİN AÇTIĞINIZ KÜFÜRLERİ TEMİZLEMEKTEN OYUNLA ILGELENEMIYOZ diyo.

Tabi bunu duyunca el attik biz :cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri