emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

ArkadaŞlar oyun aÇilacak İÇerİ..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CaPiR7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 815
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Sİzde bİ Ümİt uyandirmiyorsa bende sorun degİl mmomt2 yÖnetİcİlerİ aÇiklamalarini yaptilar İnanin buna aÇilcak dİyorlarsa aÇilir halden anlamaniz lazİm aksİlİkler oluyormuŞ lfn bİraz sabir gÖsterelİm ve mmomt2 yÖnetİcİlerİnİ Üzmeyelİm onlar bİzİm İÇİn ugraŞiyor bİrazda sİz bİŞeyler yapin konu aÇmayin ben bu konuyu aÇtigimada pİŞman oldum yaman444 kardeŞİmİz sabah net bİ Şekİlde aÇiklama yapti lfn sİzde sag duyuyla yaklaŞin ve mmomt2 yÖnetİcİlerİne saygisizlik etmeyİn tabİkİ admİnlerede turkmmo yÖnetİcİlerİnede kolay gelsİn verdİgİm rahatsizlikdan dolayi ÖzÜr dİlerİm

ArkadaşLar Tamam Çok oLdu Bizde sabırsızlandık ama Nabalım yapacağımız bir şey yok. Mecbur bekleyeceğiz. Az kaLmış Sunucuya Bağlanırken Hata Sorunu Ve Oyundan atma Problemi gideriliyor. Az kaLdı. Walla Bu Küfürlere Karşı Ben dayanamazdım Açmazdım :) Bide oNların tarafından düşünün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri