emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Gmlİk baŞvurular son gÜnler vps sw İcİn

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ege_54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 701

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Norelax Private Server NoHamachi

Serverimiz ;

1-2 Hafta içinde açıcaıom yeni adresimiz ;
http://www.norelaxmt2.net
olacaktır..

Talebe göre süreyi ayarlıyacağım ....

Serverimiz VPS DİR . 0 LAG'dır...

BUG YOKTUR ... VE AYRICA 7/24 GM DESTEĞİ OLACAKTIR....

Sitemiz:

*Ben paylaşımlarıma 1 hafta içinde başlayacağım hepsi kendi upload'ım olacaktır.. Sizde destek verirseniz siteyi google adsense , ücretli duyurularla birlikte hedefimiz 1 milyon olacaktır ...

[Bu deneme forumdur ama yeni siteye geçince bunlarla birlikte geçeceğiz ... konular silinmeyecek mesajlarda ve gmlikler kaldırılmayacaktır ... ]

PVP ÖZELLİKLERİMİZ:

*1 Level'den kendiniz kasıyorsunuz ...
*NPC'Lerde +2 Taş , Mücevher [Amelist , Cennetin gözyaşı vs . ] , +9 45 Level silahları , +8 61 , 54 , 18 Level zırhları , Diğer [Exp Yüzüğü,Hırsızın eldiveni vs. ]
*GM Alımı vardır 10 Şubatta Başvurular Yeni açılacak olan 'PvP Yetkili Alımı' bölümünde mevcut olacaktır..
Soru: Ben bu http://www.smf123.net/s1/norelax/ Sitesinde Moderatör olsam ne işime yarayacak ;
Cevap:
1-) PvP Serverimizde +9 dolu %30 ve üstü + +5 Siyah Çelik Zırh + +9 Beyaz Altın bilezik VERİLECEKTİR....
2-)+1500 Rep kazanacaktır.....

Soru:+1500 Rep ne işime yarayacak ;

Cevap ;

1-) Bizden dilediği 5 oyun alabilecektir KarqoyLa [Not: Kargo ücreti size mahsustur Gülümseme ]
2-)+8000 Rep'de Playstation II + PSP 2sinden biri verilecektir...

sitemiz: norelaxmt2.tr.gg [forum sitemize yönlendirme varr ...]

NOT: ARKADAŞLAR BAKIN NORELAXMT2.NET ADRESİMİZ YÜRÜRLÜĞE GİRECEKTİR DAHA VBULLETİN SATIN ALDIK YENİ LÜTFEN BİRAZ SABIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR...

ARKADAŞLAR BAŞVURU İÇİN SON 4 GÜN [GMLİK ]10 ŞUBAT 2o1o'da SİZE DOSYA + ID +ŞİFRE VERİLECEKTİR BENİM SİZE VERDİĞİM TALİMATLARI YAPICAKSINIZ [BEN 1 LWL OLCAM]... VBULLETİN FORUMUMUZ HAZIR 1-2 HAFTAYA FORUM +SİTE+VPS HAZIR BEYLERR...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri